Minął już drugi rok funkcjonowania naszej Forowej chmury OneDrive. Jak teraz oceniacie jej przydatność dla naszego forum? Czy jesteście zainteresowani w partycypowaniu kosztów przedłużenia? Koszt na kolejny rok to tak jak przed rokiem 50,40 euro czyli około 220 zł.
Przy tej okazji dodam jeszcze że niedługo będziemy potrzebować parę złotych na przedłużenie serwera i domeny. Jeśli więc jest ktoś chętny do partycypowania w kosztach to proszę dać znać. Jeśli nie zmienią się ceny z zeszłego roku to utrzymanie forum będzie kosztować 351,78 zł.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Poszło, wysłałem ile mogłem bo i jeszcze tytkę charytatywną muszę zapełnić i w szlachetnej paczce biorę udział (organizowaną przez Polnische Borussen).
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Poszło, wysłałem ile mogłem bo i jeszcze tytkę charytatywną muszę zapełnić i w szlachetnej paczce biorę udział (organizowaną przez Polnische Borussen).
Czesio, pieniądze przelać na to samo konto, na które idą zaliczki zlotowe?
Tak, konto u mnie bez zmian.
Bardzo dziękuję wszystkim którzy już wpłacili i którzy jeszcze wpłacą. Żadna złotówka nie zostanie zmarnowana ani przepita. Jeśli coś zostanie będzie na kolejne potrzebne płatności.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum