Skończyłam Wiatr. Świetny. I lubiłam te góralskie wstawki.
Tylko, czy Wiatr nie jest Jednak pierwszy? Tu dopiero pojawia się postać Bena i Francesci. A w Upale znają się dobrze. I w Mrozie tez. Helena powinna już urodzić jakieś dziecko skoro w Upale była w ciąży. Nic nie szkodzi bo przecież to nie problem, tylko tak, gdyby ktoś dopiero zaczynał czytać
Ja skończyłem www.1944.waw.pl Tak jak pisałem, facet talent ma ale jednak chyba ta seria to taki free style w przerwach pomiędzy poważnymi książkami i taka niespełnione pragnienie aby dokopać Niemcom...
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Nie. To jest nowość.
Ale na razie nie będę czytać, bo postanowiłam na jakiś czas zrobić sobie przerwę z kryminałami.
W najbliższych miesiącach zamierzam zanurzyć się w klasyce i literaturze obyczajowej.
Nie czytałem jeszcze.
Wziąłem się za ponowne przeczytanie "Powieści piastowskich" Bunscha, ale chyba skończę na Bolesławie Śmiałym i przerzucam się na "Królów przeklętych" Maurice'a Druona.
Ja czytałem wszystko, oprócz ostatniej części cyklu z Servazem.
Mz. powinnaś zacząć od początku, tj. od "Bielszego odcienia śmierci" - mz. jest najlepszy, a im dalej, tym z każdą kolejną książką jest już gorzej, choc nie znaczy, że jakoś tragicznie ...
Poza Servazem jest jeszcze "Paskudna historia" - myślę, że też warto przeczytać
Z tego typu książek polecam Ci również Theorina - jego kryminały są mz. jeszcze lepsze ...
Jest jeszcze (pewnie i wiele innych, których niz znam) 4 książkowy cykl Cilli I Rolfa Börjlind
Ostatnio zmieniony przez Robert_76 2020-12-13, 20:22, w całości zmieniany 2 razy
Słucham Szpilki. 6 na 10. Może to tez kwestia czytania? Czyta Olga Boladz. No nie wiem...
Troszkę się ruszyło po połowie. Pojawił się tez wątek romantyczny. Przystojny czarujący mężczyzna z sił specjalnych. Może on cos wniesie..
Ostatnio zmieniony przez Brunhilda 2021-01-05, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum