Wysłany: 2013-07-10, 15:45 Artykuł w lubelskim dodatku Gazety Wyborczej
Parafrazując Andrzeja Kimicica z "Potopu":
Teraz muszę mówić o sobie, choć wolałbym milczeć... A jeżeli coś powiem, co na pochwałę wypadnie, Bóg mi świadek, nie uczynię tego dla nagród, bo ich nie potrzebuję, gdyż największa nagroda dla mnie to ku chwale forum krew przelać...
Materiał został zebrany gdy na dawnym forum jeszcze było normalnie. W papierowym wydaniu ukazał się w trzy dni po rozpadzie. Decyzja o druku zapadła, odwrotu nie było.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Materiał został zebrany gdy na dawnym forum jeszcze było normalnie.
Prawda Czesiu jest taka, że tamto forum nas ukształtowało i grzechem byłoby się odcinać od tego co było. Forum tworzą ludzie a nie rejestracja w Urzędzie Statystycznym. A że w pewnym momencie zrobiło się troszkę... (hmmm) niewygodnie przenieśliśmy się na inną ławeczkę. Jak zauważyłeś nikt nicków nie zmienił. Gratki za artykuł.
Wysłany: 2014-05-20, 08:14
a mi "piano" pozwala ujrzeć tylko część tego artykułu ;-( czy ktoś z szanownego koleżeństwa byłby tak miły poświęcić 3 minutki i zrobić ctrl+C i ctrl+V i wrzucić mi to na priva? będę wdzięczny i zobowiązany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum