Czesiek jesteś wielki!!! W moim nagraniu prawie zero szumów!
Jak na tak prymitywne warunki nagrania, super!
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
No niby tak ale jak słyszę nagrania innych, czyściuteńkie to mi łyso troszkę...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Po raz kolejny pozwolę sobie odświeżyć temat audiobooka "Wyspa złoczyńców". Postanowiłem nieco posprzątać nasze audiobooki i pierwszy "już" ukończony. To "już" to tak z przymrużeniem oka bo trochę czasu mi to zajęło. Ale myślę, że warto było bo efekt jest na pewno lepszy. Poza tym dwa rozdziały zostały ponownie nagrane.
Temat trochę przygasł, ale komentarze na youtube się pojawiają. Ot choćby dzis:
"Dla mnie to przeczytane super nie wiem czemu inni się czepiają to musiało was kosztować dużo czasu i zaangażowania .Najłatwiej jest krytykować samemu nic nie robiąc .Szacunek już niektórych lektorów poznałem z filmików Panie Wojtku proszę ich wszystkich pozdrowić i nagrywać inne odcinki .Do usłyszenia Andrzej W z Pabianic"
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Wszystko ok, tylko kto to do pioruna jest pan Wojtek!?
volenti non fit iniuria!
Wiek: 42 Dołączył: 25 Sie 2015 Posty: 3073 Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2020-10-27, 10:35
Zrobili niestety słuchowisko dla przedszkolaków, ponadto odcinki są bardzo krótkie, ledwo się zaczynają to już się kończą. Poczekam jak się trochę zbierze i posłucham sobie zbiorowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum