Cześć!
Od jakiegoś czasu zabieram ze sobą w góry aparat i nagrywam krótkie relacje z wycieczek.
Oczywiście, w pełni amatorskie
Za namową żony umieściłem na youtube pierwszy krótki filmik, jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na kanał Niedzielnego Turysty https://www.youtube.com/c...e4RAReynaEDY22g
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Tym razem spotkałem tylko kilka osób na szczycie (w tym ludzi rozbijających obóz na noc!), tym szlakiem nikt akurat nie szedł - musieli iść innym szlakiem (prawdopodobnie z Magurki).
Jak oni tam na noc w tym namiociku zostali???
Lubie Twojego Niedzielnego Turystę, Tragaciku jeszcze raz napisze, ze jestem fanką!
A jak pieknie jest wszedzie tam gdzie Niedzielny sie wybiera... !!! Wielki Boze! Pieknie!
Cieszę się, że Ci się podoba! Przyznaję, że ciężko mi pogodzić to nagrywanie ze wszystkimi innymi zajęciami więc różnie to może być, ale póki co się staram. Ze jest pięknie to fakt, zapraszam do nas jeśli kiedyś będziesz miała okazję
To jest właśnie przygoda! Bez nadęcia, bez szpanu. brawo Trabancik!
volenti non fit iniuria!
Ostatnio zmieniony przez johny 2016-03-01, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum