Wysłany: 2017-02-06, 12:53
Dzięki, Zbychowiec, za ciepłe słowo, choć nie do końca sprawiedliwe wobec innych lektorów, którym też należą się pochwały. Rozumiem że miało być gratyfikacją za długi czas oczekiwania - ale nie mam żalu i wiem, że wątek rozwija się swoim tempem. Chodzi tylko o to, żeby na koniec wszystko było gotowe. Więc może jeszcze rozdział 9?
Wszystko obsadzone to może w najbliższym czasie audiobook będzie ukończony. Moja mama uwielbia te nasze audiobooki i nie może się doczekać kolejnego.
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
Moja mama uwielbia te nasze audiobooki i nie może się doczekać kolejnego.
Dopiero teraz to mówisz?
Dopiero teraz zaczęła się domagać usilnie więcej (tzn. usilniej).
Podobają jej się właściwie wszystkie głosy, ale ostatnio słuchając Niesamowitego Dworu przypadł jej do gustu fragment nagrywany przez mkonst. Przypomina jej głos jakiegoś aktora..
_________________ Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
Ostatnio zmieniony przez Milady 2017-02-23, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
No to do dzieła Dla mamy to na pewno nagrasz ten swój rozdział
Nawet dwa.
Z tego co kojarzę ostatnio w Kościelisku nie miałeś zarostu...
Mam pytanie, nagrany rozdział komu przesłać? Czesiowi czy zbychowcowi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum