Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią, planuję w okresie jesienno-zimowym przeprowadzić trzy konkursy tematyczne.
Wam pozostawiam wybór kolejności tematów.
Głosujemy na JEDEN temat.
Temat, który zdobędzie największą ilość głosów pójdzie na warsztat jako pierwszy, potem temat z drugą lokatą i ostatni ten, który zdobędzie najmniej głosów.
Pierwszy konkurs planuję przeprowadzić pod koniec września.
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Po zastanowieniu oddałem głos na "czarne charaktery".
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Znamy już wyniki ankiety.
Wszystkim dziękuję za oddanie głosu.
Widzę, że najbardziej intrygują Was czarne charaktery
Zatem konkursy odbędą się w następującej kolejności:
1. Czarne charaktery w kanonie - 6 głosów
2. Wehikuł i jego gorsze odpowiedniki w kanonie - 2 głosy
3. Rekwizyty, wskazówki i hasła prowadzące do skarbów w kanonie - 1 głos
Obawiam się, że we wrześniu nie dam rady, ale w październiku wystartujemy na pewno.
Bądźcie czujni i czytajcie samochodziki
Znamy już wyniki ankiety.
Wszystkim dziękuję za oddanie głosu.
Widzę, że najbardziej intrygują Was czarne charaktery
Zatem konkursy odbędą się w następującej kolejności:
1. Czarne charaktery w kanonie - 6 głosów
2. Wehikuł i jego gorsze odpowiedniki w kanonie - 2 głosy
3. Rekwizyty, wskazówki i hasła prowadzące do skarbów w kanonie - 1 głos
Obawiam się, że we wrześniu nie dam rady, ale w październiku wystartujemy na pewno.
Ja już grzeje silnik
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Uwielbiam Samochodziki ale nie chce mi się teraz czytać całego kanonu. Mam tyle książek do przeczytania a czas ograniczony. Czy nie moglibyśmy zrobić czegoś bez zbędnego zadęcia? Tzn. gentelman's agreement, lecimy z marszu z tego co po porostu pamiętamy. Chodzi wszak o zabawę a nie o grę o złote kalesony. Pytania też nie muszą być super wydumane. Takie jest moje zdanie.
volenti non fit iniuria!
Yvonne napisał/a:
Uwielbiam Samochodziki ale nie chce mi się teraz czytać całego kanonu. Mam tyle książek do przeczytania a czas ograniczony. Czy nie moglibyśmy zrobić czegoś bez zbędnego zadęcia? Tzn. gentelman's agreement, lecimy z marszu z tego co po porostu pamiętamy. Chodzi wszak o zabawę a nie o grę o złote kalesony. Pytania też nie muszą być super wydumane. Takie jest moje zdanie.
johny, rozumiem Cię doskonale
Przecież nie będę od Was wymagać czytania całego kanonu.
Postaram się, aby pytania były w miarę proste.
Yvonne napisał/a:
johny, rozumiem Cię doskonale
Przecież nie będę od Was wymagać czytania całego kanonu.
Postaram się, aby pytania były w miarę proste.
Dziękuję!
volenti non fit iniuria!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum