_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
A przy okazji, zachęcam osoby z Kielecczyzny (jak moja żona) oraz wielbicieli twórczości Niziurskiego, które zaglądają na nasze forum - do zalogowania się i wzięcia udziału w zlocie
Odwiedziłem wczoraj naszą bazę zlotową w miejscowości Bocheniec koło Małogoszczy. Jest to Ośrodek Wypoczynkowy "Ptaszyniec", to jest ich strona internetowa https://www.ptaszyniec.com
Są tam dwa typy domków drewnianych. Domek parterowy "Bieszczada" - dwa pokoje czteroosobowe, łazienka, aneks kuchenny z lodówką (ale bez kuchenki gazowej, która trzeba wynająć)
Domek pietrowy "Brda", na parterze pokój 4-osobowy, z tego pokoju wąskie schody na górę, tam dwa pokoje dwuosobowe. Na dole także łazienka i aneks kuchenny.
Jeżeli wynajmiemy 4 domki, zapłacimy za całość 5500zł, czyli średnio 45zł za łóżko, za dobę. Oczywiście zróżnicujemy opłaty, więcej w pokoju dwuosobowym, mniej w czteroosobowym.
W ośrodku jest miejsce na ognisko, ale można też grilować na tarasach domków.
Sa też wady: telefony Plus nie mają zasięgu, pozostałe sieci mają, chociaż słaby.
Na chwilę obecną zgłosiło się 27-28 zlotowiczów.
Ostatnio zmieniony przez TomaszK 2019-08-25, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli wynajmiemy 4 domki, zapłacimy za całość 5500zł, czyli średnio 45zł za łóżko, za dobę. Oczywiście zróżnicujemy opłaty, więcej w pokoju dwuosobowym, mniej w czteroosobowym.
W ośrodku jest miejsce na ognisko, ale można też grilować na tarasach domków.
Sa też wady: telefony Plus nie mają zasięgu, pozostałe sieci mają, chociaż słaby.
No i super. Znamy wstępne szczegóły, każdy teraz może wstępnie deklarować się z udziałem.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Tomaszku, my wstępnie deklarujemy przyjazd, ale nie licz nas do domków.
Wynajmiemy sobie jakiś pokój w pensjonacie czy hotelu.
Będziemy z małym dzieckiem i nie bardzo byśmy chcieli fundować współlokatorom nieprzespane noce
Ja bym to dał jako zaletę!
p.s.
A kiedy ten zlot, klimacik wydaje się zachęcający. Może się wybiorę?
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
A kiedy ten zlot, klimacik wydaje się zachęcający. Może się wybiorę?
Długi weekend czerwcowy 2020, szczegóły na początku tego tematu. Będzie też coś dla Ciebie: Muzeum Orła Białego w Skarżysku-Kamiennej, z wielkoformatowymi militariami.
Yvonne napisał/a:
Wynajmiemy sobie jakiś pokój w pensjonacie czy hotelu.
Są też domki murowane, z wyższym standardem, ale mają po dwa pokoje czteroosobowe. Za ścianą jest ośrodek "Wierna", też wygląda na wyższy standard.
Ostatnio zmieniony przez TomaszK 2019-08-25, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
Z opóżnieniem (z powodu urlopu) dopisuję się do listy uczestników.
Super!
Czyli aktualna lista wygląda tak:
Uzupełnione:
TomaszK - 2 osoby
Yvonne - 5 osób
Irycki - 2 osoby
Barabasz - 4 osoby
Hanka - 1 osoba
Czesio1 - 1 osoba
Mysikrólik - 1 osoba
Vasco - 1 osoba
Explorator63 - 1 osoba
Fantomas - 2 osoby
Ater - 2 osoby
VdL - 3 lub 4 osoby
TomaszL - 1 osoba
RAZEM: 26 lub 27 osób
Jeśli coś przeoczyłem to proszę o informację.
Ponieważ Yvonne zadeklarowała osobny nocleg w takim razie wystarczą nam w zupełności 3 domki. Po konsultacji z TomaszKiem doszliśmy do wniosku że najlepsze będą dla nas domki typu "Brda" (na parterze pokój 4-osobowy, z tego pokoju wąskie schody na górę, tam dwa pokoje dwuosobowe. Na dole także łazienka i aneks kuchenny).
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Dopisał się do listy jeszcze PiTT z Psychologiem.
Czyli aktualna lista wygląda tak:
TomaszK - 2 osoby
Yvonne - 5 osób
Irycki - 2 osoby
Barabasz - 4 osoby
Hanka - 1 osoba
Czesio1 - 1 osoba
Mysikrólik - 1 osoba
Vasco - 1 osoba
Explorator63 - 1 osoba
Fantomas - 2 osoby
Ater - 2 osoby
VdL - 3 lub 4 osoby
TomaszL - 1 osoba
PiTT - 2 osoby
RAZEM: 28 lub 29 osób
Czy istnieje możliwość zarezerwowania domku/pokoju 2osobowego?
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum