A ja zaczytuje się ( tj zasłuchuje bo audiobooki) w książkach Severskiego. To pseudo artystyczne. Były podpułkownik czy pułkownik wywiadu! Czy ktoś już o nim pisał?
A ja zaczytuje się ( tj zasłuchuje bo audiobooki) w książkach Severskiego. To pseudo artystyczne. Były podpułkownik czy pułkownik wywiadu! Czy ktoś już o nim pisał?
Wiek: 42 Dołączył: 25 Sie 2015 Posty: 3122 Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2019-11-13, 11:03
Tak to są audiobooki do pobrania, nie w formacie CD. Nie wiedziałem, że takich szukasz.
Dla mnie to wygodniejsze bo najczęściej słucham w ruchu więc mam je nagrane na telefonie, a CD to tylko w domu albo w samochodzie.
Severskiego na nośniku CD możesz znaleźć tutaj: >>>ceneo
Ostatnio zmieniony przez Barabasz 2019-11-13, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
No a Merlin ma tylko opcje Polska jako miejsce zamieszkania! musze kogoś poprosić kt9 będzie jechał na Święta do Polski. Zreszta ten cały Merlin tez jest.....Kiedyś wysyłali za granice Polski. Nawet na druga półkule. Ale liczyli koszt za wysyłkę jak za książki. Powód? bo audiobooki są w dziale „książka” 😁😁😁😁😁 nie mogłam uwierzyć. Nie mogłam im tez wytłumaczyć, ze to bez sensu bo płyta jest dużo lżejsza przecież. Na dodatek tam z nikim nie można porozmawiać bo nie ma szefów żadnych 😳😳😳😳😳😳. Niby. Właściwie ta głupota mnie wkurzyła wiec się awanturowałam. Zwłaszcza, ze zamówiłam chyba 20 płyt. W końcu uparcie policzyli wysyłkę jak za ksziazki 😁😁😁ale za to zrobili zniżkę na płyty wiec na jedno wyszło 😁😁😁😁.
Nieprawdopodobne.
Moze i dobrze, ze nie wysyłają poza Polskę bo przypomniało mi się, ze mnie wtedy wkurzyli 😁😁😁😁
Ostatnio zmieniony przez Brunhilda 2019-11-13, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Tak to są audiobooki do pobrania, nie w formacie CD. Nie wiedziałem, że takich szukasz.
Dla mnie to wygodniejsze bo najczęściej słucham w ruchu więc mam je nagrane na telefonie, a CD to tylko w domu albo w samochodzie.
Severskiego na nośniku CD możesz znaleźć tutaj: >>>ceneo
Dzięki Barabaszu. No tak, a ja w samochodzie. Poza tym po prostu lubię potrzymać w ręku, obejrzeć okładkę płyty
Dzięki za ceneo. Tez nie wysyłają za granice. Nie można nawet wpisać innego adresu niż polski. Nie szkodzi. Zadzwonię do nich. Może w ten sposób się uda 😊
Słucham Odwet Severskigo. To już poza jego trylogia. Tez wciąga. Czekam na słuchowisko Zamet polecane przez Barabasza! Już zamówiłam CD. Lubię mieć płytę z okładka.
Przez to całe zamieszanie z SARS-CoV-2 słucham Zamętu niebywałe długo. Nie moge się skupić! musze odsłuchiwać po dwa razy bo ucieka mi sens! Jeszcze przede mną cały dysk 2! Aż nie moge uwierzyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum