Głosujemy na 20 ulubionych piosenek przyznając im punkty według schematu:
5 pkt. - wybieramy pięć piosenek
3 pkt. - wybieramy pięć piosenek
2 pkt. - wybieramy pięć piosenek
1 pkt. - wybieramy pięć piosenek
Czas po raz pierwszy przyznać punkty na naszej liście. Głosuję oczywiście sercem
5 pkt.
Sonic Youth "Dirty Boots"
The Jesus And Mary Chain "The Hardest Walk"
Pixies "Gouge Away"
Joy Division "24 Hours"
Mudhoney "Into The Drink"
3 pkt
Kult "Polska"
Republika "Biała Flaga"
Metallica "Seek And Destroy"
The Cure "The Same Deep Water As You"
The Cure "One Hundred Years"
2 pkt.
Voo Voo "Nim Stanie Się Tak"
The Beatles "When My Guitar Gently Weeps"
Duran Duran "Come Undone"
Bielizna "Prywatne Życie Kasjerki PKP"
De Press " Oslo 1981. Bo Ja Cię Kocham"
1 pkt
Depeche Mode "Behind The Wheels"
Stan Borys "Jaskółka"
KSU "Za Mgłą"
Dezerter "Ku Przyszłości"
Brygada Kryzys "To Co Czujesz, To Co Wiesz"
A ja mam pytanie.
Dlaczego głosy Fantomasa są widoczne, a my mamy głosować na priv?
Nie rozumiem.
Proponuję głosować na priv, żeby wyniki były dla nas niespodzianką. Jest szansa, żeby Fantomas wcielił się w Marka Niedźwieckiego i zaprezentował nam w czasie zlotu nasze pierwszy historyczne notowanie.
Mysikrólik napisał/a:
Głosujemy na wszystkie razem, a nie polskie i zagraniczne osobno?
Chyba nie ma sensu robić dwóch oddzielnych notowań. Zróbmy mieszaną, zobaczymy przy tej okazji czy wolimy polską muzykę czy zagraniczną.
Mysikrólik napisał/a:
Pod Joy Division podpięta jest Republika.
Poprawione. Dzięki Mysikróliku.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
A ja mam pytanie.
Dlaczego głosy Fantomasa są widoczne, a my mamy głosować na priv?
Nie rozumiem.
Proponuję głosować na priv, żeby wyniki były dla nas niespodzianką. Jest szansa, żeby Fantomas wcielił się w Marka Niedźwieckiego i zaprezentował nam w czasie zlotu nasze pierwszy historyczne notowanie..
Ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie, dlaczego w takim razie głosy Fantomasa są widoczne
Skoro głosowanie ma być tajne, to chyba nie powinny być?
Yvonne już mówię. Co do piosenek to głosujemy na dowolnie wybrane utwory. Tu już bez podziału. Można głosować na same polskie, można na zagraniczne. Druga sprawa Czesio z okazji premierowego wydania listy poprosił, aby pierwszą 10 zaprezentować na żywo zlotowiczow podczas zlotu. Ponieważ kolejność miała być niespodzianką to głosy powinny pozostawać anonimowe do chwili zaprezentowania tych utworów. Jeśli to nie problem to poproszę wszystkich o głosy tym razem na priv. Natomiast swoje zaprezentowałem od razu na forum, żeby było wiadomo jak ja głosowałem
A co z moją sugestią żeby nie głosować na swoje?
Chyba ciekawiej będzie?
Bo tak to każdy klepnie to co wstawił...
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Irycki podaliśmy 10 piosenek, a głosujemy na 20. Fakt, że każdy klepnie swoje 10, ale wybierze też 10 zaproponowanych, przez pozostałych uczestników zabawy. RobertH zrezygnował z podawania 20 piosenek. Robert, ponieważ podałeś 6 piosenek wskaż tą, która ma dostać 3 pkt. Pozostałym przyznam 5 pkt.
Ostatnio zmieniony przez Fantomas 2020-06-02, 19:07, w całości zmieniany 3 razy
Głosy oddane i wysłane do Fantomasa.
Miłego liczenia
Zagłosowałam na 13 polskich piosenek i 7 zagranicznych (to chyba można zdradzić?).
W dwóch przypadkach zagłosowałam bardziej na wykonawcę niż konkretną piosenkę.
A teraz słucham sobie po kolei wszystkich piosenek, na które zagłosowałam.
Irycki podaliśmy 10 piosenek, a głosujemy na 20. Fakt, że każdy klepnie swoje 10, ale wybierze też 10 zaproponowanych, przez pozostałych uczestników zabawy. RobertH zrezygnował z podawania 20 piosenek. Robert, ponieważ podałeś 6 piosenek wskaż tą, która ma dostać 3 pkt. Pozostałym przyznam 5 pkt.
Dokładnie. Zostawmy to tak jak zaproponował Fantomas.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
_________________ Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum