Czy ktoś poza mną słucha "Piosennika" Andrzeja Poniedzielskiego?
Ja słucham co tydzień. W każdą niedzielę od 20 do 22.
Jest to bardzo klimatyczna audycja, przepiękna. Polecam
Masz rację Yvonne, to jest cudowna audycja. Jego komentarze i anegdoty ten spokojny głos oraz dobór piosenek jest mistrzowski
Dzisiaj było przepięknie!
Mietek Szcześniak i jego cudny utwór "Spoza nas".
Andrzej Poniedzielski jak nikt inny potrafi grać na lubianych przeze mnie strunach
Polecam Wam tę audycję.
Co tydzień zaproszony gość, którym jest znany artysta, wprowadza słuchaczy w świat swojej ulubionej muzyki, a pomiędzy utworami snuje ciekawe opowieści związane z piosenkami, wykonawcami, ważnymi chwilami w życiu itp.
Miałam przyjemność wysłuchać już mojego ulubieńca, Daniela Olbrychskiego, ale też Mariusza Szczygła, profesora Jerzego Bralczyka, czy też ostatnio - Urszuli Dudziak.
Chętnie posłucham czas emisji rzeczywiście mało realny do posłuchania, w tym czasie raczej nie jestem w domu a jeśli już to wiele rzeczy mam do zrobienia i nie da się włączyć i skupić na audycji.
Wczoraj Mistrzem, który grał w Nowym Świecie, był Jacek Cygan.
Audycja była zachwycająca. Nie sądziłam, że pan Jacek tak mnie uwiedzie swoimi muzycznymi wyborami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum