Wysłany: 2015-10-22, 08:54 Forowy audiobook "Pan Samochodzik i Niewidzialni"
W przyszłym roku wybieramy się na Niewidzialny Zlot pora zatem najwyższa zabrać się do nagrywania audiobooka z dziesiątej części kanonu. Przyda się nam na pewno do filmu zlotowego (mam nadzieję, że nagramy kilka niewidzialnych scen) a i posłuchać kilku minut na mazurskiej ziemi w zacnym gronie będzie niesamowite.
Zatem zapraszam do zapisów i do nagrywania "Niewidzialnych". Na pierwszy rzut rozdziały, których akcja toczy się w miejscach, które planujemy zobaczyć:
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Czesiu drogi, czy mogłabym nagrać, kiedy przyjdzie stosowna pora, rozdział 1? Wiem, że zaniedbałam przyjaciół i forum, ale obiecuję poprawę.
I oczywiście bardzo bym chciała wybrać się na zlot.
Czesiu drogi, czy mogłabym nagrać, kiedy przyjdzie stosowna pora, rozdział 1? Wiem, że zaniedbałam przyjaciół i forum, ale obiecuję poprawę.
I oczywiście bardzo bym chciała wybrać się na zlot.
Pewnie, że mogłabyś panno Moniko! I nawet możesz to zrobić już teraz jeśli masz czas. Pierwszy rozdział bardzo się nam przyda na zlot, wszak zapowiada on kolejna wspaniałą przygodę!
Dla odświeżenia tematu, jak idzie nagrywanie "Niewidzialnych"? Pamiętacie, że odsłuchanie fragmentów książki to jeden z obowiązkowych punktów programu naszego Niewidzialnego Zlotu. Nie czekajcie zatem tylko mikrofony w dłonie i pięknym płynnym głosem rejestrujmy przygody Pana Tomasza!
Są jeszcze wolne rozdziały, kto chętny, kto?
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Mamy kolejne rozdziały "PS i Niewidzialnych"!! Panna Monika nagrała 1 rozdział, johny 3 rozdział a Brunhilda 12 i 15 rozdział!! Dzięki wielkie!
Mam też nagrany rozdział 5 od Yvonne tylko nie obrobiony. Ace79 też obiecała że wkrótce nagra obiecany 4 rozdział i w ten sposób zostanie nam już tylko 11 rozdział z tych, których akcja dzieje się w miejscach, które odwiedzimy za nieco ponad miesiąc. Ale tak myślę, że ten brakujący fragment przygody nagra...Ekipa Zlotowa w Niedźwiedzim Rogu!! Co Wy na to?
volenti non fit iniuria!
Damy radę do zlotu z całością? Może jakieś zastępstwo za tych co nie zdążyli?
volenti non fit iniuria!
Damy radę do zlotu z całością? Może jakieś zastępstwo za tych co nie zdążyli?
Z całością Niewidzialnych to na pewno nie damy rady. Natomiast z tą częścią, której akcja rozgrywa się na terenach naszego zlotu, brakuje mi już tylko rozdziału Ace79. Bo 11 rozdział mam nadzieję nagramy wspólnie na miejscu.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum