...ja to uważam za duży plus. .... nasze forum nazywa się Z przygodą na Ty. ... Wolę dowiedzieć się od innych o fajnym obejrzanym filmie, przeczytanej książce czy ruszyć wraz z Fantomasem piastowskim szlakiem. ....
Tak, masz rację, też poniewczasie "dostrzegłem", że nazwa forum to "Z przygodą na TY"
i przygoda wyznacza szlak tych tu będących
Przyjdź, imię swe zdradź.
...ja to uważam za duży plus. .... nasze forum nazywa się Z przygodą na Ty. ... Wolę dowiedzieć się od innych o fajnym obejrzanym filmie, przeczytanej książce czy ruszyć wraz z Fantomasem piastowskim szlakiem. ....
Tak, masz rację, też poniewczasie "dostrzegłem", że nazwa forum to "Z przygodą na TY"
i przygoda wyznacza szlak tych tu będących
Spoko, kochamy Samochodzika i kochamy przygodę, jaka by ona nie była!
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Moim zdaniem, każdy mam własny tzw. “kanon“ i chyba niech tak zostanie.
_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum