_________________ Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
XIII VII III I V XX XIV 1
Chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy wciągnęli się do naszej wspólnej zabawy. Wielkie dzięki za już i prośba o jeszcze!! Wszak Templariusze czekają.
Audiobooka będzie można pobrać również na chomiku, a poza tym chodzi mi po głowie pomysł by wydać w naszym forowym gronie płytkę DVD z wszystkimi częściami kanonu! Pomożecie?
P. S. Gdybyście zauważyli jakieś zgrzyty w audiobooku, coś co mogło umknąć mojej uwadze to dajcie mi znać. Co będę w stanie poprawić to poprawię. Każda uwaga jest niezwykle cenna.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Łał, ciary na plecach miałem jak Brunia wstęp przeczytała! A jak ładnie dżiony zabrzmiało! JEST CZAD!!!
volenti non fit iniuria!
Wysłany: 2014-01-10, 00:46
Dzięki dla WAS wszystkich
Czy można to jakoś ściągnąć sobie w całości (wiem, że się nie przyłożyłam, ale na ten moment nie mogłam i w najbliższym czasie będzie ciężko ), ale żeby się nie zmarnowało to bym sobie zapisała w telefonie, żeby w wolnej chwili odsłuchiwać ). Jak na razie wysłuchałam wstępu Bruni ( ), superrrrrr
Czy można to jakoś ściągnąć sobie w całości (wiem, że się nie przyłożyłam, ale na ten moment nie mogłam i w najbliższym czasie będzie ciężko ), ale żeby się nie zmarnowało to bym sobie zapisała w telefonie, żeby w wolnej chwili odsłuchiwać ). Jak na razie wysłuchałam wstępu Bruni ( ), superrrrrr
Postaram się na dniach wrzucić audiobooka na chomika, dam linka jak skończę.
_________________ Lepiej spróbować i wiedzieć, że się nie udało, niż żałować, że się nie spróbowało
Jest tam dostępny ten plik, który udostępniłem na serwerze www.wrzuta.pl. Poza tym wrzucam tam również pojedyncze rozdziały. Dziś chyba nie dam rady wszystkich dograć, ale jutro wieczorkiem powinny się tam znaleźć.
ZAPRASZAM!!
Jeśli ktoś ma konto na chomiku to można już ściągnąć sobie naszego forowego audiobooka Wyspa złoczyńców:
A jak ktoś nie ma?
volenti non fit iniuria!
Jeśli ktoś ma konto na chomiku to można już ściągnąć sobie naszego forowego audiobooka Wyspa złoczyńców:
A jak ktoś nie ma?
Johny, na serwer hostuje nie mogę wrzucić audiobooka w całości bo jest ograniczenie wielkości pliku. Mogę wrzucić poszczególne rozdziały z podłożoną muzyką. Ewentualnie mogę zgrać na płytkę i wysłać Ci pocztą.
Jak już nam się uda nagrać cały kanon to zrobimy z tego wydawnictwo a'la nasze płytki zlotowe i każdy chętny otrzyma egzemplarz.
Jakby problemu nie było to ja bym plytkę prosił, tak żebym w aucie mógł słuchać!
volenti non fit iniuria!
Witajcie. jestem nowym użytkownikiem waszego forum, super pomysł na audiobooka - ale tak na marginesie jakby książkę przeczytała Brunhilda godzien byłbym nawet zapłacić za taką wersję
Witajcie. jestem nowym użytkownikiem waszego forum,
Witaj rad01 na naszym forum.
Skrobnij kilka zdań o sobie tu:
http://www.pan.samochodzi...ewforum.php?f=8
Zapraszamy do czynnego udziału w naszym forum.
A Brunhilda to pełna profesja.
Odsłuchałem na spokojnie każdego rozdziału sekunda po sekundzie i dokonałem korekt gdzie się dało. Mam na myśli przed wszystkim drobne przejęzyczenia ale trafił się też zdublowany fragment. Myślę, że to już wszystko co było do poprawienia i ostateczna wersja naszego debiutanckiego forowego audiobooka jest do odsłuchania w całości tutaj:
Temat już trochę zakurzony ale spieszę donieść, że wszystkie pliki z naszymi nagraniami zostały jeszcze raz sekunda po sekundzie odsłuchane, z każdego rozdziału zdjąłem szumy i wrzuciłem wszystko zarówno na serwer www.wrzuta.pl jak i na chomika. Jeśli ktoś chce sobie posłuchać to zapraszam:
Dzięki Bruniu. Mam nadzieję, że teraz brzmi to lepiej i że już wszystkie pomyłki i potknięcia udało mi się usunąć.
Trochę czasu nad tym posiedziałem ale już nie mogę się doczekać finalizacji drugiego naszego audiobooka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum