Czesio! Ja kocham Paryż wrecz uwielbiam to miasto!!.. to dla mnie mekka najładniejsze miasto w jakim byłem ..ale jeden dzień..? :shock: :shock:Czesio1 pisze: Oldmalarzu, no nie rób mi tego. Paryż koniecznie.
nie da sie zwiedzic sensownie Paryza w tydzień!! a co dopiero w jeden dzień to jest fizycznie niemożliwe.!
. :shock:
parkowanie samochodem w Paryżu to jest gra w totolotka i jezdzenie w kółko w poszukiwaniu wolnego niejsca nie wspominam nawet o dojsciu do miejsca i zwiedzenie go np montmartre
trzeba wejsc po schodach zwiedzic bazylike i plac tertre to juz jest kilka godzin ..a gdzie reszta? ..
chyba że to bedzie wygladac na zatrzymanie sie na 5 minut w celu cykniecia zdjecia do faceboka pod wierzą eifla ,Place de la Concorde lub mostem cara.. czy łukiem
a gdzie reszta? i kiedy?, gdzie luwr ,wersal, bulwar de clichy, lasek buloński notre dame La defense, d'orsay czy pl pigalle?
to nie jest Paryż to to.. nie wiem co to jest ..
ja Paryż zwiedziłem wzdłuż wszeż i w poprzek ale moja córka nie ,jak mam córce artystce pokazac piekno Paryża?.. w jeden dzień? to tylko ją zniechece i rozczaruje..
jeden dzień tylko zniszczy wizerunek tego przepieknego miasta również wam, nikt sie niczym nie nasyci a nadmiar widoków spowoduje jeden wielki chos ,niedosyt...i nikt nic nie zapamieta ..
a dla zdjeć ..czy warto?
moje zdanie jest takie bedzie tak jak wiekszosc pewnie zadecyduje ..wiem Paryz mocno kusi ..ale w/g mnie albo Paryż konkretny albo zamki...
http://alltube.tv/film/o-polnocy-w-pary ... 2011/39521