Batura pisze:a ja chciałem pojechać z całą rodzinką więc wiesz
zawsze jest nadzieja, że córka nie zda tych egzaminów z modlitw, i że do komunii pójdzie za rok dopiero
To módl się jak Pawlak za Anię co by jej się nogi powinęła i żeby na wieś wróciła.
A tak na serio to problem z terminem jest taki że w ankiecie prawie równo idą weekend Bożego Ciała i inny termin wakacyjny. Tylko że ta druga opcja jest mocno względna. Bo jeśli wygra termin wakacyjny to na pewno będą różne wersje, jednemu będzie pasował lipiec innemu sierpień i trzeba będzie robić nową ankietę.
No fajnie by było gdyby Wam się udało dojechać na ten zlot.
To prawda, wakacje są ryzykowne.
Luzik Czesiu, jeszcze będzie taki zlot, że Batura z familią zawita
w knajpie dla braw, Klezmer kazał mi grać
takie rzeczy, że jeszcze mi wstyd
Batura pisze:a ja chciałem pojechać z całą rodzinką więc wiesz
zawsze jest nadzieja, że córka nie zda tych egzaminów z modlitw, i że do komunii pójdzie za rok dopiero
To módl się jak Pawlak za Anię co by jej się nogi powinęła i żeby na wieś wróciła.
A tak na serio to problem z terminem jest taki że w ankiecie prawie równo idą weekend Bożego Ciała i inny termin wakacyjny. Tylko że ta druga opcja jest mocno względna. Bo jeśli wygra termin wakacyjny to na pewno będą różne wersje, jednemu będzie pasował lipiec innemu sierpień i trzeba będzie robić nową ankietę.
No fajnie by było gdyby Wam się udało dojechać na ten zlot.
No właśnie, Czesio jak zwykle dobrze prawi. Fajnie byłoby abyś zawiitał z rodzdziką.
Wakacje chyba u mnie odpadają, lipiec mam zajęty.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2015, 22:33 przez VdL, łącznie zmieniany 2 razy.
Miałam przed chwilą bardzo sympatyczną rozmowę telefoniczną z naszym kolegą Nilem, którego dość dawno tu nie było, ale pamięta o nas, pozdrawia wszystkich serdecznie i został przeze mnie poinformowany o zlocie, na który ma ochotę się wybrać
Zatem pozdrawiam Was od niego i przekazuję, że obiecał, że niedługo się tu pojawi
Yvonne pisze:Miałam przed chwilą bardzo sympatyczną rozmowę telefoniczną z naszym kolegą Nilem, którego dość dawno tu nie było, ale pamięta o nas, pozdrawia wszystkich serdecznie i został przeze mnie poinformowany o zlocie, na który ma ochotę się wybrać
Zatem pozdrawiam Was od niego i przekazuję, że obiecał, że niedługo się tu pojawi
Dziękujemy bardzo. Nil i do mnie od czasu do czasu się odzywa, wysyłając przy okazji jakieś ciekawe fotki z miejsc w których przebywa.
Płynąłem sobie tą rzeczką. Co prawda nie kajakiem a tratwą ale i tak było fajnie. Krutnią płynął też tropem Smętka Wańkowicz wraz ze swą córką.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Yvonne pisze:Czesio, Ty to umiesz podkręcić atmosferę
Jak ja wytrzymam do maja?
Też się nad tym zastanawiam jak wytrzymać.
Yvonne pisze:
W sobotę w warszawskim antykwariacie kupiłam "Na tropach Smętka" , z czego się bardzo cieszę.
Nie poprzestawaj na kupnie tylko czytaj! Ja też planuję powtórnie przeczytać te książkę. Podobnie jak "Archipelag ludzi odzyskanych" Igora Newerly'ego, "Puszczę" Jerzego Putramenta i przede wszystkim "Dzieci Jerominów" Ernsta Wiecherta.
Przy okazji tej ostatniej to chciałbym żebyśmy kiedyś nagrali audiobooka z niej. Mam nadzieję, że dacie się namówić?
Bezapelacyjnie jedna z najlepszych książek jakie w życiu czytalem!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Ankieta zakończona, termin Niewidzialnego Zlotu wybrany! Stosunkiem głosów 8 do 5 wygrał weekend Bożego Ciała czyli od 26 do 29 maja 2016 roku. A może nawet od 25 maja jeśli damy radę urwać się z pracy o jeden dzień wcześniej.
Mam nadzieję, że osoby, które glosowały na termin wakacyjny też do nas dojadą na zlot. A zatem udajemy się już teraz do naszych przełożonych w pracy i rezerwujemy weekend Bożego Ciała!!
Czesio1 pisze:Ankieta zakończona, termin Niewidzialnego Zlotu wybrany! Stosunkiem głosów 8 do 5 wygrał weekend Bożego Ciała czyli od 26 do 29 maja 2016 roku. A może nawet od 25 maja jeśli damy radę urwać się z pracy o jeden dzień wcześniej.
Mam nadzieję, że osoby, które glosowały na termin wakacyjny też do nas dojadą na zlot. A zatem udajemy się już teraz do naszych przełożonych w pracy i rezerwujemy weekend Bożego Ciała!!
Czesio1 pisze:Ankieta zakończona, termin Niewidzialnego Zlotu wybrany! Stosunkiem głosów 8 do 5 wygrał weekend Bożego Ciała czyli od 26 do 29 maja 2016 roku. A może nawet od 25 maja jeśli damy radę urwać się z pracy ...,............ A zatem udajemy się już teraz do naszych przełożonych w pracy i rezerwujemy weekend Bożego Ciała!!