Zablokowane dodawanie załączników - do jutra
- Barabasz
- Forowy Badacz Naukowy
- Miejscowość: Antoninów
- Podziękował;: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 68 razy
Mam pytanie. Zauważyłem ostatnio, że nie odwiedza nas Zbychowiec, czego bardzo żałuje
bo jego zaangażowanie w forum i sprawy około forowe, a przede wszystkim jego posty bardzo wzbogacały to miejsce. A przede wszystkim bardzo go lubię. Nie wnikam w powody bo to jego prywatna sprawa, mam tylko nadzieję, że jest zdrowy i wszystko u niego w porządku.
Jednakże, dzisiaj PawelK napisał, że jego wszystkie posty zostały wykasowane co mnie bardzo zdziwiło :shock: . I faktycznie sprawdziłem i nie mogłem znaleźć jego dotychczasowych wpisów. Czy tak można? Czy jak ja (odpukać) chciałbym opuścić to miejsce to też mógłbym mieć wykasowane swoje wpisy? Wydaje mi się, ze nasze wpisy tworzą całość, są powiązane i wykasowanie część to tak jakby wyciąć kawałek organizmu. Powoduje to, że cześć pozostałych wpisów jest teraz bez sensu, źle się to czyta i nie wiadomo o co chodzi. Nie czytałem regulaminu tego forum ale uważam, że opublikowane wpisy powinny już być "własnością" ogółu i jeżeli nie zawierają jakiś osobistych informacji a dotyczą ogólnych tematów z forum nie powinny być kasowane. To tak jakby z piosenek stworzonych przez kilku autorów wymazać jakieś zwrotki i przestać ich odtwarzania. Co o tym myślicie
Druga sprawa to zrzutka na utrzymanie spraw technicznych, kto się teraz tym zajmuje? Bo mamy kolejny rok i być może potrzeba jakiejś zrzutki wzorem ubiegłego roku na te sprawy.
Nie chciałem pisać na PW bo uważam, że to dotyczy nas wszystkich i lepiej takie sprawy wyjaśnić jawnie.

Jednakże, dzisiaj PawelK napisał, że jego wszystkie posty zostały wykasowane co mnie bardzo zdziwiło :shock: . I faktycznie sprawdziłem i nie mogłem znaleźć jego dotychczasowych wpisów. Czy tak można? Czy jak ja (odpukać) chciałbym opuścić to miejsce to też mógłbym mieć wykasowane swoje wpisy? Wydaje mi się, ze nasze wpisy tworzą całość, są powiązane i wykasowanie część to tak jakby wyciąć kawałek organizmu. Powoduje to, że cześć pozostałych wpisów jest teraz bez sensu, źle się to czyta i nie wiadomo o co chodzi. Nie czytałem regulaminu tego forum ale uważam, że opublikowane wpisy powinny już być "własnością" ogółu i jeżeli nie zawierają jakiś osobistych informacji a dotyczą ogólnych tematów z forum nie powinny być kasowane. To tak jakby z piosenek stworzonych przez kilku autorów wymazać jakieś zwrotki i przestać ich odtwarzania. Co o tym myślicie

Druga sprawa to zrzutka na utrzymanie spraw technicznych, kto się teraz tym zajmuje? Bo mamy kolejny rok i być może potrzeba jakiejś zrzutki wzorem ubiegłego roku na te sprawy.
Nie chciałem pisać na PW bo uważam, że to dotyczy nas wszystkich i lepiej takie sprawy wyjaśnić jawnie.
- Yvonne
- Moderator
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Ja również żałuję, ale taką chyba podjął decyzję. Mam jednakże nadzieję, że szybko wróci.Barabasz pisze:Zauważyłem ostatnio, że nie odwiedza nas Zbychowiec, czego bardzo żałuje
Tak. Rozmawiałam z nim jakąś godzinę temuBarabasz pisze:mam tylko nadzieję, że jest zdrowy i wszystko u niego w porządku.

Myślimy dokładnie to, co Ty.Barabasz pisze:Jednakże, dzisiaj PawelK napisał, że jego wszystkie posty zostały wykasowane co mnie bardzo zdziwiło . I faktycznie sprawdziłem i nie mogłem znaleźć jego dotychczasowych wpisów. Czy tak można? Czy jak ja (odpukać) chciałbym opuścić to miejsce to też mógłbym mieć wykasowane swoje wpisy? Wydaje mi się, ze nasze wpisy tworzą całość, są powiązane i wykasowanie część to tak jakby wyciąć kawałek organizmu. Powoduje to, że cześć pozostałych wpisów jest teraz bez sensu, źle się to czyta i nie wiadomo o co chodzi. Nie czytałem regulaminu tego forum ale uważam, że opublikowane wpisy powinny już być "własnością" ogółu i jeżeli nie zawierają jakiś osobistych informacji a dotyczą ogólnych tematów z forum nie powinny być kasowane. To tak jakby z piosenek stworzonych przez kilku autorów wymazać jakieś zwrotki i przestać ich odtwarzania. Co o tym myślicie
Nikt nie powinien usuwać swoich postów.
Zgadzam się z Tobą, że to nie w porządku i zaburza pewną historię wpisów.
Ale co zrobić? Zbychowiec taką decyzję podjął, a że był adminem, to mógł to zrobić bez najmniejszego problemu.
- Czesio1
- Administrator
- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
Barabaszu, poprzednia zbiórka wystarczyła na przedłużenie hostingu i domeny. Zrzutka była jeśli mnie pamięć nie myli gdzieś pod koniec roku a przedłużenie ważne jest od kwietnia. Jeśli ktoś będzie miał chęć dołożyć się do utrzymania forum to wrócimy do tematu po nowym roku. Tymi sprawami będę ja się zajmował.Barabasz pisze:Druga sprawa to zrzutka na utrzymanie spraw technicznych, kto się teraz tym zajmuje? Bo mamy kolejny rok i być może potrzeba jakiejś zrzutki wzorem ubiegłego roku na te sprawy.
- irycki
- Zlotowicz
- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
Faktycznie. U mnie też.
Trochę nie w porzo chyba.
Trochę nie w porzo chyba.

Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 13.11.2022)
.
- Yvonne
- Moderator
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
O jeny. Poważnie?TomaszK pisze: Barabasz napisał/a:
Jednakże, dzisiaj PawelK napisał, że jego wszystkie posty zostały wykasowane co mnie bardzo zdziwiło.
Zniknęła też cała jego korespondencja ze mną na PW, zarówno jego privy do mnie, jak i moje do niego. U was też ?
To pewnie u mnie też.
Muszę sprawdzić.