Witajcie na starej stronie
- Czesio1
- Administrator
- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
Witajcie na starej stronie
Jest mi niezmiernie miło znowu powitać Was na starej domenie bez kropki! Mam nadzieję, że wszystko będzie działać jak trzeba.
- irycki
- Zlotowicz
- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
U mnie działa 

Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 13.11.2022)
.
- johny
- Moderator
- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 151 razy
- Otrzymał podziękowań: 113 razy
Co prawda dla mnie z kropką, bez kropki, z przecinkiem, wykrzyknikiem etc. nie ma to znaczenia , ale działa.
Stop PLANDEMII COVID-1984
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Yvonne
- Moderator
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Ja podamCzesio1 pisze:Podeślij jakiś konkretny link.VdL pisze:Nie zupełnie, zdjęcia krore wrzucalismy przez img były widoczne teraz nie są. Można to jakoś poprawiać?Czesio1 pisze:Masz na myśli te dawne galeryjki zbychowca?VdL pisze:Można coś zrobić ze starymi zdjęciami, tak aby działały linki do nich?

http://www.pansamochodzik.org.pl/viewtopic.php?t=1264
- johny
- Moderator
- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 151 razy
- Otrzymał podziękowań: 113 razy
No właśnie o to chodzi, ja też mam wiele.Yvonne pisze:Ja podamCzesio1 pisze:Podeślij jakiś konkretny link.VdL pisze:Nie zupełnie, zdjęcia krore wrzucalismy przez img były widoczne teraz nie są. Można to jakoś poprawiać?Czesio1 pisze:Masz na myśli te dawne galeryjki zbychowca?VdL pisze:Można coś zrobić ze starymi zdjęciami, tak aby działały linki do nich?![]()
http://www.pansamochodzik.org.pl/viewtopic.php?t=1264
http://www.pansamochodzik.org.pl/viewtopic.php?t=1125
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019, 10:02 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
Stop PLANDEMII COVID-1984
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator
Johny, przykład który podałeś to inny temat. To problem wspomnianych powyżej galeryjek zbychowca. Niestety poprzedni administrator postanowił zabrać mechanizm galeryjek i zostawił taki właśnie bałagan na forum jak widzisz w cytowanym linku. Większość z tych zdjęć da się odzyskać ale trzeba na to czasu.johny pisze: No właśnie o to chodzi, ja też mam wiele.
http://www.pansamochodzik.org.pl/viewtopic.php?t=1125
- Czesio1
- Administrator
Sprawdziłem te usunięte pliki. Niestety nie ma w nich tych, które są w Twojej wiadomości Yvonne. I niestety nie będę w stanie odzyskać zdjęć, które wrzucaliście bezpośrednio na forum między mniej więcej od 28 stycznia 2018 roku do 24 kwietnia 2018r. Te pliki zapisywały się jeszcze na serwerze, którym zarządzał zbychowiec. Ja dostałem od Niego bazę zdjęć do 28 stycznia 2018r. A na adresie z kropką działamy od mniej więcej 24 kwietnia. Pozostaje prawie dwumiesięczna dziura. Przykro mi ale nie jestem w stanie tego przeskoczyć. Jeżeli macie kopie tych zdjęć to podeślijcie mi ja pouzupełniam te tematy.