Tydzień czasu się zastanawiałem, by zapisać do tego forum, ale w końcu się zdecydowałem. Chyba wszyscy wiedzą na jakim forum się udzielam (jak nie to tym bardziej zapraszam

Witam wszystkich

"Powiadomienia na maila"
W obecnym systemie prawnym idea zgody domyślnej, rownież na wysyłanie wszelkiej maści powiadomień to śliski temat i lepiej jest gdy użytkownik sam zaznacza chęć otrzymywania msili.
Tak mi się przypomniało, w czasach mocno przedinternetowych popularna w pewnych kręgach była korespondencyjna gra w szachy. Jeden z członków dalszej rodziny się tez w to bawił. Robiłeś ruch, zapisywałeś na kartce, wysyłałeś pocztą, czekałeś na odpowiedź.... i tak przez pół roku można było toczyć jedną partię.
No tak, domyślenie się tego faktu zajęło mi tydzień chyba
Nie wszyscy bo ja nie mam pojęciaChemas pisze: ↑29 paź 2023, 12:41 Witam miłośników Nienackiego, a przede wszystkim PS
Tydzień czasu się zastanawiałem, by zapisać do tego forum, ale w końcu się zdecydowałem. Chyba wszyscy wiedzą na jakim forum się udzielam (jak nie to tym bardziej zapraszam). Stwierdziłem jednak, że moja rejestracja chociażby należy się z faktu, że miałem wspaniały nocleg u TomaszK-a w Malborku z piątku na sobotę podczas konferencji, poznałem wspaniałych ludzi, jak Ater czy panna Monika (specjalnie panna z małej litery
). No i tyle. Postaram się być konstruktywnym. Będę śledził posty (już to robię) i w miarę możliwości udzielał się.
Witam wszystkich
To znaczy?Brunhilda pisze: ↑05 lis 2023, 17:42Nie wszyscy bo ja nie mam pojęciaChemas pisze: ↑29 paź 2023, 12:41 Witam miłośników Nienackiego, a przede wszystkim PS
Tydzień czasu się zastanawiałem, by zapisać do tego forum, ale w końcu się zdecydowałem. Chyba wszyscy wiedzą na jakim forum się udzielam (jak nie to tym bardziej zapraszam). Stwierdziłem jednak, że moja rejestracja chociażby należy się z faktu, że miałem wspaniały nocleg u TomaszK-a w Malborku z piątku na sobotę podczas konferencji, poznałem wspaniałych ludzi, jak Ater czy panna Monika (specjalnie panna z małej litery
). No i tyle. Postaram się być konstruktywnym. Będę śledził posty (już to robię) i w miarę możliwości udzielał się.
Witam wszystkich
![]()
Źle się wyraziłem. Egoizm przeze mnie przemówił chyba. Czasami tak mam, ale poza tym przyzwoity ze mnie człowiek
Potwierdzam, Chemas jest spoko gość