POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Eksplorator63 pisze: ↑10 lis 2021, 19:54
Witam Państwa,
Zastanawiamy się z mamą i nie możemy sobie przypomnieć komu tata obiecał książkę o mazurskich cmentarzach?
Widzę, że nie ma żadnej odpowiedzi.
Komuś coś świta?
Ja nie kojarzę. Na pewno nie ja byłam tą osobą.
Dopiero dziś to znalazłam. Pani Dominika po pogrzebie napisała tak na swoim profilu FB:
Dominika Mleczko
Wszystkim, którzy wsparli nas słowami otuchy i serdeczną myślą, nadesłali kondolencje oraz uczestniczyli w uroczystościach pogrzebowych mojego Taty pragnę wyrazić serdeczne podziękowanie, wdzięczność i szacunek. Takiego Ciebie zapamiętamy. Dziękuje forum Miłośników Przygody im. Pana Samochodzika ''Z przygodą na ty''
I jest link do YT ze zdjęciami Eksploratora.
Tęsknimy...
A ja dziś miałam gości z Bydgoszczy. Odwiedziły mnie Pani Mleczko z Dominiką czyli żona Eksploratora z córką. Przywiozły wszystkie rzeczy jakie zgromadził nasz Przyjaciel i były związane z Forum. Mam banery, pieczątkę, długopisy, smycze, nalepki i przypinki. Fantastyczne pamiątki. Bardzo miłe spotkanie. Dziękuję w imieniu wszystkich forowiczow.
Za ten post autor Hanka otrzymał podziękowania (total 6):
W przyszłym tygodniu przypada rocznica śmierci naszego Przyjaciela.
Oczywiście pamiętamy i będziemy tego dnia na cmentarzu w imieniu wszystkich Forowiczów.
Za ten post autor Yvonne otrzymał podziękowania (total 6):
Barabasz (23 sie 2022, 19:48) • johny (23 sie 2022, 19:56) • Konfiturek (23 sie 2022, 22:23) • TomaszL (24 sie 2022, 09:37) • Ater (24 sie 2022, 10:04) • Czesio1 (24 sie 2022, 19:32)
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
irycki pisze: ↑23 sie 2022, 19:06
Boże to już rok....
Tempus fugit, dlatego nie wolno niczego odkładać na później... Bo później może nie być!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Dzisiaj pierwsza rocznica śmierci naszego Przyjaciela.
Dzień wzruszeń.
Byliśmy właśnie na cmentarzu, gdzie spotkaliśmy dużą grupę rodziny Eksploratora. Było około 20 osób.
Coś niesamowitego. Bardzo mnie to wzruszyło, że tyle osób dało radę przyjść w ten dzień (dzień roboczy przecież) na cmentarz wspominać członka rodziny.
Drugie wzruszenie będzie za chwilę.
Muszę wrzucić zdjęcie, a nie mogę z telefonu.
Za ten post autor Yvonne otrzymał podziękowania (total 4):
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Yvonne, bardzo dziękuję, że pojawiliście się na cmentarzu w tym dniu. Minął już rok a ja wciąż nie mogę uwierzyć, że Eksploratora nie ma już wśród nas.