Jako że wyprawa na min dwie łódki ( a jest szansa na trzy ) jest wielce prawdopodobna że wypali bede wrzucał garsć informacji o rejsie jak równiez jak będą jakies pytania chetnie odpowiem wysztkim zainteresowanym..
Na "Promecie" zaokretowali sie Ola, Hanka i Pnna Monika + Ja
na łodce z Dzako Ater (Chyba) Konfiturek
Rejs bedzie dostosowany do załogi jeśli załoga bedzie chiała zwiedzac miejsca samochodzikowe tak będzie, jesli ma byc to rejs też turystyczny to bedzie też kąpanie i zwiedzanie dla chetny nauka podstaw żeglarstwa..
Dla zobrazowania wklejam mapki którymi bedziemy sie posiłkowac i wybierac niejsca do odwiedzenia i cumowania..
..z pewności nalezy zabrać jakies ciuchy przeciwdeszczowe.. bo ostatnio nasza aura jest bardzo kapryśna .laczki i buty na gumowanej najlepiej jasnej podeszwie .. na jchtach bedzie gaz wiec jak ktos bedzie chiciał zagotowac sobie żarcie na łajbie niech weżmie sobie słoiki z posiłakami w ilosci jakiej chce..jesli bedzie wola stołowania sie w knajpach ..też mie ma problemu ..wszystkie portu z jedzeniem sa w zasięgu ręki ..czołowki latarki mile wiedziane..
no i oczywiscie własne śpiwory.. Takie rzeczy jak ręcznik mydło pasta nawet nie przrypominam bo to oczywiste 'czapka lub kapelusz bo słońce łapie na wodzie ostro.. sweter w razie ochłodzenia tez sie przyda.. pakujemy sie w torby które mozna zgnieść żadnych twardych walizek ..Jak cos jeszcze mi sie przypomni to napisze ..Jesli macie pytanie tez piszcie..
Tak wygladaja mapy ciekawych miejsc miejsc cumowań i miejsc samochodzikowych prawie wszystkie odwiedziłem wiec możecie wybierac które chcecie..odwiedzić..
Hance bardzo sie podoba z "pastwiska na talerz" ( knajpą pod gołym niebem )....mnie chyba też