A może się mylę???
Takie tam moje nocne rozważania.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Takie tam moje nocne rozważania.
Tak sobie siedzę wieczorem i myślę sobie o życiu i o tym co w nim jest najważniejsze. A najważniejsze jest chyba być szczerym. Przed sobą i innymi. I mieć twarz...
A może się mylę???
A może się mylę???
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Re: Takie tam moje nocne rozważania.
Gdzieś czytałem, że białe twarze mają podwójne języki, ale za Chiny nie mogę sobie tego przypomnieć gdzie.johny pisze:Tak sobie siedzę wieczorem i myślę sobie o życiu i o tym co w nim jest najważniejsze. A najważniejsze jest chyba być szczerym. Przed sobą i innymi. I mieć twarz...
A może się mylę???
- johny
- Moderator

Czesio1 pisze:Gdzieś czytałem, że białe twarze mają podwójne języki, ale za Chiny nie mogę sobie tego przypomnieć gdzie.johny pisze:Tak sobie siedzę wieczorem i myślę sobie o życiu i o tym co w nim jest najważniejsze. A najważniejsze jest chyba być szczerym. Przed sobą i innymi. I mieć twarz...
A może się mylę???
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
johny pisze:Tak sobie siedzę wieczorem i myślę sobie o życiu i o tym co w nim jest najważniejsze. A najważniejsze jest chyba być szczerym. Przed sobą i innymi. I mieć twarz...
A może się mylę???
A tak. Tez myśle, ze być w zgodzie z samym sobą jest niezmiernie istotne. Wyglada, ze miałeś jakaś decyzje do podjęcia......
- johny
- Moderator

Nie ja, Bruniu, nie ja...Brunhilda pisze:Wyglada, ze miałeś jakaś decyzje do podjęcia......
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
-
Konfiturek
- Zlotowicz

- Tytuł: Degustator porzeczek
- Podziękował;: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 51 razy
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Nie dalej jak godzinę temu oglądałem odcinek Domu na Kino Polska na którym padły właśnie te słowa.Konfiturek pisze:Mi zawsze podobało się stwierdzenie, bodajże z serialu "Dom": " Żyj tak, żeby nikt inny przez ciebie nie cierpiał".
Myślę jednak, że tu nikt cierpiał nie będzie tylko dlatego, że ktoś nie ma twarzy a ma za to podwójny język. Ale masz rację Konfiturku, że to boli.Konfiturek pisze: Ale ono chyba nieco kłóci się z sentencją johny'ego, bo , jak wiadomo, czasami "prawda boli"...