Propozycje terminu na XI Forowy Templariuszowy Zlot
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Propozycje terminu na XI Forowy Templariuszowy Zlot
Ponieważ nikt nie zgłaszał sprzeciwu w temacie miejsca na XI Forowy Zlot wybierzmy teraz termin naszego pierwszego w 2017 roku spotkania.
W ankiecie wpisałem tylko terminy przed wakacyjne z racji tego że w drugiej części roku będziemy mieli drugi forowy zlot. Gdzie i kiedy o tym wspólnie zadecydujemy w kolejnych ankietach.
A na razie wybierajcie termin Templariuszowego Zlotu. Każdy głos na wagę złota, pozwoli to bowiem zorientować się ile osób zgłasza chęć przyjazdu.
Ankieta będzie trwała 30 dni.
W ankiecie wpisałem tylko terminy przed wakacyjne z racji tego że w drugiej części roku będziemy mieli drugi forowy zlot. Gdzie i kiedy o tym wspólnie zadecydujemy w kolejnych ankietach.
A na razie wybierajcie termin Templariuszowego Zlotu. Każdy głos na wagę złota, pozwoli to bowiem zorientować się ile osób zgłasza chęć przyjazdu.
Ankieta będzie trwała 30 dni.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2016, 10:06 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eksplorator63
- Zlotowicz

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 201 razy
Ja też 
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 20.06.2024)
.
-
Vasco
- Zlotowicz

- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 49 razy
Niestety tylko 2xYvonne pisze:Vasco, a byłeś już na "Dzwonniku z Notre-Dame"?
No np. w tym roku ja organizuję...Yvonne pisze:Pyrkon jest co roku, a Zlot Templariuszowy nie![]()
Poza tym, zapytam metodą Czesia: kto organizuje Pyrkon w czasie, kiedy jest planowany zlot?
Terminy są dwa, więc uprzejmie proszę przyjaciół o wybór drugiego terminu, a wrogów pierwszego. I kto kogo okrążył?
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 23:41 przez Vasco, łącznie zmieniany 1 raz.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Dobek, przecież musisz być. Nocleg bez Ciebie w radzynskich kazamatach będzie ubozszy. Czujesz jak zapodMy w tych lochach Łze dla cieniow minionych?
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...