Litwa
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 610 razy
Re: Litwa
Muszę jechać do tych Troków ! Rzeczywiście niesamowite miejsce. Przygotowuję się do wyjazdu do jakiegoś sanatorium (bardziej na wypoczynek niż leczenie), a mój starszy kolega z pracy był kiedyś na Litwie, właśnie w pobliżu Troków, a NFZ zwracał za pobyt. Ale chyba pojadę samochodem, żeby móc poruszać się na miejscu.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Re: Litwa
Ja też, tyle razy byłem u teściowej, a stamtąd już niedaleko. W te wakacje jadę!TomaszK pisze: ↑19 kwie 2025, 09:20 Muszę jechać do tych Troków ! Rzeczywiście niesamowite miejsce. Przygotowuję się do wyjazdu do jakiegoś sanatorium (bardziej na wypoczynek niż leczenie), a mój starszy kolega z pracy był kiedyś na Litwie, właśnie w pobliżu Troków, a NFZ zwracał za pobyt. Ale chyba pojadę samochodem, żeby móc poruszać się na miejscu.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...