Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
świetne , może byś to rozwinął i faktycznie stworzył cały komiks.
Jeśli zauważycie, to jest tylko zabawa komputerem. Moje jest 'poprawienie' obrazków i doklejenie dymków. Nie mam talentu do rysowania więc wpierw ktoś musi 'zagrać' sceny, tak jak w tym wypadku.
świetne , może byś to rozwinął i faktycznie stworzył cały komiks.
Jeśli zauważycie, to jest tylko zabawa komputerem. Moje jest 'poprawienie' obrazków i doklejenie dymków. Nie mam talentu do rysowania więc wpierw ktoś musi 'zagrać' sceny, tak jak w tym wypadku.
Bardzo pomysłowe ,efekt końcowy robi wrażenie i nadaje klimatu tym scenkom.Szacun
Dopiero dzisiaj obejrzałem relację z naszych nocnych śpiewów i już miałem skrytykować że widać tylko kominek, ale jak usłyszałem "Jolkę", to się normalnie wzruszyłem.
Jeśli powstanie albumik to nic nie stoi na przeszkodzie
A Krzyżakowi też nie obiecywaliśmy?
Nic mu nie obiecywaliśmy ale wysłać trzeba będzie! Niespodzianka!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
zbychowiec pisze:Ikonka zrobiona (widoczna u mnie w podpisie). Dajcie znać czy odpowiada, czy coś poprawić.
Ikonka pierwsza klasa
Potwierdzam i poproszę o dodanie.
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Nic mu nie obiecywaliśmy ale wysłać trzeba będzie! Niespodzianka!
Ktoś brał od niego adres.
Tak, ja brałem @ i powiedziałem, że pewną niespodziankę chcemy mu zrobić. jak będzie album napiszę do niego z prośbą o adres do wysyłki.
volenti non fit iniuria!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
zbychowiec pisze:Cieszę się, że ikonka zlotowa się podoba Dodam ją wszystkim, którzy byli na zlocie.
Czekam na swoją!
volenti non fit iniuria!