o kurde nie załączył się link. W linku z gazety pomorskiej były plany imprez, które tego lata będę się dobywały na zamku. Jedną z ciekawszych i nas interesujących będzie zlot fałwej (VW) garbusów i Rajd śladami PS. To będzie coś koło 19 sierpnia. pomyślałem sobie, że chyba się wybiorę z naszymi gadżetami aby trochę świeżej krwi przybyło.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Tylko pytanie johny, z jakimi gadżetami chcesz się wybrać?
Eksplorator coś tam wymyśli!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Tylko pytanie johny, z jakimi gadżetami chcesz się wybrać?
Eksplorator coś tam wymyśli!
W to nie wątpię, że Eksplorator63 coś wymyśli bo to bardzo zdolny Gość. Pytanie tylko na jaką domenę? Tą obecną czy na poprzednią, na którą już zrobiliśmy kilka projektów?
Kurde znowu trzeba będzie otwierać tablice we Fromborku i Brześciu z dodaną "." Harówa jak skurczybyk się zapowiada!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Kurde znowu trzeba będzie otwierać tablice we Fromborku i Brześciu z dodaną "." Harówa jak skurczybyk się zapowiada!
W Brześciu to na razie nie problem bo i tak otworzymy nową. Gorzej z Fromborkiem bo tam już powstała wielka tablica z naszym poprzednim adresem. Tego bardzo szkoda.
johny pisze:Kurde znowu trzeba będzie otwierać tablice we Fromborku i Brześciu z dodaną "." Harówa jak skurczybyk się zapowiada!
W Brześciu to na razie nie problem bo i tak otworzymy nową. Gorzej z Fromborkiem bo tam już powstała wielka tablica z naszym poprzednim adresem. Tego bardzo szkoda.
Kropeczkę markerem się dopisze.
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Gorzej z Fromborkiem bo tam już powstała wielka tablica z naszym poprzednim adresem. Tego bardzo szkoda.
A nie wystarczy dorobić kropki?
W zasadzie skoro stary adres nie działa, to trzeba by poprosić kogoś żeby to zrobił już teraz. Np. naszego przewodnika po katedrze, żeby pacnął kropkę.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2018, 13:34 przez Mysikrólik, łącznie zmieniany 1 raz.
Mysikrólik pisze:W zasadzie skoro stary adres nie działa, to trzeba by poprosić kogoś żeby to zrobił już teraz. Np. naszego przewodnika po katedrze, żeby pacnął kropkę.
No właśnie.
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Pacnięcie kropeczki na tablicy nie wystarczy. Tam mamy też kod QR.
To trzeba naklejkę z nowym zrobić.
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Pacnięcie kropeczki na tablicy nie wystarczy. Tam mamy też kod QR.
To trzeba naklejkę z nowym zrobić.
Jak się chce to się da zrobić.
Liczymy na Ciebie!
volenti non fit iniuria!
Ostatni akcent zlotu templariuszowego vol. 1. Nasz album w rękach pani Patrycji. Pani Patrycja pozdrawia wszystkich forowiczow!
Załączniki
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
"Pani Beato Pani konkursy są moim zdaniem najlepsze nie ujmując innym.Pytania są nie najłatwiejsze choć na wiele z nich
znałem odpowiedź .Uczciwie słuchałem pytania zatrzymywałem ,sam odpowiadałem i dopiero wtedy klikałem dalej zabawa
wyśmienita.Czym jeszcze Pani nas może w przyszłości zaskoczyć."
Czesio1 pisze:To jeszcze jeden komentarz od Pana Andrzeja W.:
"Pani Beato Pani konkursy są moim zdaniem najlepsze nie ujmując innym.Pytania są nie najłatwiejsze choć na wiele z nich
znałem odpowiedź .Uczciwie słuchałem pytania zatrzymywałem ,sam odpowiadałem i dopiero wtedy klikałem dalej zabawa
wyśmienita.Czym jeszcze Pani nas może w przyszłości zaskoczyć."
No ten to chyba wymyśliłeś, Czesio
A poza tym w poprzednim komentarzu byłam Panią Yvonne
A teraz jestem Panią Beatą?