Kościelisko, jesień 2021
- panna Monika
- Zlotowicz

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Re: Kościelisko, jesień 2021
Ja i moje dziewczyny (wszystkie) deklarujemy. Od poniedziałku zacznę się płaszczyć o urlop, ale nawet jak nie dostanę to dojadę w piątek.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 316 razy
My też będziemy.
Poprosimy o pokój dla nas i Eli u Tomaszka, a dla Wiewiórki u sąsiada
Poprosimy o pokój dla nas i Eli u Tomaszka, a dla Wiewiórki u sąsiada
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 59 razy
- Otrzymał podziękowań: 198 razy
Co prawda jeszcze negocjuję, ale jest szansa że bym się zjawił z Agnieszką i Tochą.
Jeśli nie, to może wlecę tylko z Celiną, bo chyba będzie chciała.
Jeśli nie, to może wlecę tylko z Celiną, bo chyba będzie chciała.
- PiTT
- Zlotowicz

- Miejscowość: Gd./Tcz.
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Ja będę z Agą i Matyldą. No i Florek. Będzie też Psycholog z dziewczyną i Karen z Maciejem. Razem 7 os. + pies. Już się cieszymy 
- PiTT
- Zlotowicz

- Miejscowość: Gd./Tcz.
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Aktualizacja:
Ja będę z Agą i Matyldą, a Matylda z Łucją, z którą była też na jachcie. No i Florek. Będzie też Psycholog z dziewczyną i Karen z Maciejem. Razem 8 os. + pies. Już się cieszymy
Ja będę z Agą i Matyldą, a Matylda z Łucją, z którą była też na jachcie. No i Florek. Będzie też Psycholog z dziewczyną i Karen z Maciejem. Razem 8 os. + pies. Już się cieszymy
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 59 razy
- Otrzymał podziękowań: 198 razy
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 364 razy
- Otrzymał podziękowań: 270 razy
- Kontakt:
To bilety pociągowe kupione
Wpadniemy tam do Was pewnie.
Za oknem skoro świt Kilimandżaro...
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 316 razy
Super!
Ale jak Wam się to udało?
To już można kupować wcześniej niż miesiąc przed?
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 364 razy
- Otrzymał podziękowań: 270 razy
- Kontakt:
A gdyby ktoś z Was chciał zwiedzić cmentarz przy Nowotarskiej, to mogę spróbować przygotować wycieczkę, tylko muszę wiedzieć wcześniej.
Za oknem skoro świt Kilimandżaro...
- TomaszL
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: wielkopolskie
- Podziękował;: 853 razy
- Otrzymał podziękowań: 292 razy
Chyba napiszę do Prezydenta wniosek, że jak 11 listopada nie graniczy z weekendem i jest w środku tygodnia, to automatycznie cały tydzień powinien być świętem. A co tam - stać nas. takie 11+.
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 92 razy
- Otrzymał podziękowań: 715 razy
Szczęśliwie przeszedłem wczoraj na emeryturę, dzisiaj zakończyłem załatwiać formalności, więc mogę się zabrać za Kościeliski Minizlot.
Żeby wynająć miejsca u sąsiada, muszę wiedzieć kto na ile nocy przyjeżdża. Np. ja będę już w środę ale mój wnuk z Beatą przyjeżdżają dopiero w piątek, bo w czwartek i piątek musi iść do szkoły. Bardzo proszę o te informacje.
Większość śpi w pokojach u sąsiada, rok temu osobo-doba wynosiła 80 złotych, koszty dzielimy między wszystkich, no bo u nas opłaty odpadają.
Jeśli chodzi o program, jak zwykle będzie wyjście w góry (Czesiu ustali gdzie), dla chętnych wyjazd na termy, wejście na platformę widokową w Poroninie, jest też nowe muzeum przyrodnicze w Dolinie Kościeliskiej. Gdyby udało się zrobić rezerwacje, można byłoby jechać na Zamek Orawski, na Słowację. Co prawda jako forum już tam byliśmy, ale lata temu i raczej w innym składzie. Propozycja Pawła bardzo ciekawa, wbrew pozorom na Nowym Cmentarzu jest więcej do zwiedzania niż na Starym. A oprócz tego niedaleko głównej bramy są dwa zaprzyjaźnione zakłady pogrzebowe, mogę oprowadzić i opowiedzieć kilka ciekawostek o mrocznej historii Zakopanego.
Żeby wynająć miejsca u sąsiada, muszę wiedzieć kto na ile nocy przyjeżdża. Np. ja będę już w środę ale mój wnuk z Beatą przyjeżdżają dopiero w piątek, bo w czwartek i piątek musi iść do szkoły. Bardzo proszę o te informacje.
Większość śpi w pokojach u sąsiada, rok temu osobo-doba wynosiła 80 złotych, koszty dzielimy między wszystkich, no bo u nas opłaty odpadają.
Jeśli chodzi o program, jak zwykle będzie wyjście w góry (Czesiu ustali gdzie), dla chętnych wyjazd na termy, wejście na platformę widokową w Poroninie, jest też nowe muzeum przyrodnicze w Dolinie Kościeliskiej. Gdyby udało się zrobić rezerwacje, można byłoby jechać na Zamek Orawski, na Słowację. Co prawda jako forum już tam byliśmy, ale lata temu i raczej w innym składzie. Propozycja Pawła bardzo ciekawa, wbrew pozorom na Nowym Cmentarzu jest więcej do zwiedzania niż na Starym. A oprócz tego niedaleko głównej bramy są dwa zaprzyjaźnione zakłady pogrzebowe, mogę oprowadzić i opowiedzieć kilka ciekawostek o mrocznej historii Zakopanego.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 677 razy
- Otrzymał podziękowań: 334 razy
Nie wiem TomaszKu, czy gratulować Ci przejścia na emeryturę bo wiem jak lubisz swoją pracę. Z drugiej strony trudno nie pogratulować - w końcu zaczynasz właśnie etap, w którym to Ty będziesz decydował, kiedy wstajesz, kiedy wychodzisz z domu i co robisz z własnym czasem.
W każdym razie - wszystkiego dobrego na nowym etapie życia, TomaszKu! I oby emerytura okazała się początkiem kolejnej fajnej przygody, a nie końcem jednej z nich.