XI Forowy Zlot Kościelisko 2017
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
XI Forowy Zlot Kościelisko 2017
V. Zlot Tatrzański odbędzie się wyjątkowo zimą, a nie latem. Termin to długi weekend z okazji święta Trzech Króli, czyli 6-8 stycznia 2017. O programie jeszcze nie myślałem (planujemy wejście zimowe na Przysłop Miętusi, a przynajmniej na Grań Krupową), więc może napiszę o noclegach. W drewnianym domku, w którym odbywał się VII Zlot w Kościelisku, jest 12 łóżek, ale tak jak wtedy będziemy mogli skorzystać z domu sąsiada, który wynajmuje pokoje. U sąsiada wyższy komfort i pokoje z łazienkami, za to w drewnianym domku jest kominek i stół bilardowy. Proszę o zgłaszanie się chętnych, żebym wiedział czy mam rezerwować miejsca u sąsiada.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszK, łącznie zmieniany 3 razy.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 670 razy
- Otrzymał podziękowań: 331 razy
Re: Kościelisko 2017
Czy zimowe wejście na Rysy lub przynajmniej na Giewont jest brane pod uwagę w planie?TomaszK pisze:V. Zlot Tatrzański odbędzie się wyjątkowo zimą, a nie latem. Termin to długi weekend z okazji święta Trzech Króli, czyli 6-8 stycznia 2017. O programie jeszcze nie myślałem (planujemy wejście zimowe na Przysłop Miętusi, a przynajmniej na Grań Krupową),
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

Ciekawa propozycja. Dla chętnych oczywiście. Poprowadzisz ?Czesio1 pisze:Czy zimowe wejście na Rysy lub przynajmniej na Giewont jest brane pod uwagę w planie?
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 303 razy
My też jesteśmy wstępnie chętni, ale na 100% deklarować się nie mogę.
Mamytam jednak kawał drogi. Zobaczymy, jakie będą warunki pogodowe i pewnie dopiero wtedy zadecydujemy ostatecznie.
Czy można zdecydować się w tak zwanej "ostatniej chwili", Tomaszku, czy może być wtedy problem z miejscami?
Mamytam jednak kawał drogi. Zobaczymy, jakie będą warunki pogodowe i pewnie dopiero wtedy zadecydujemy ostatecznie.
Czy można zdecydować się w tak zwanej "ostatniej chwili", Tomaszku, czy może być wtedy problem z miejscami?
Ostatnio zmieniony 28 lis 2016, 11:21 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

Można w ostatniej chwili, u sąsiada jest dużo miejsc. Z tym że wolałbym, żeby każdy kto chce jechać, zasygnalizował to wcześniej, tak jak Yvonne.Yvonne pisze:Czy można zdecydować się w tak zwanej "ostatniej chwili", Tomaszku, czy może być wtedy problem z miejscami?
Rachunek, podobnie jak na zlocie w 2014, podzielimy równo między wszystkich, bo w drewnianym domku mieszkanie jest za darmo.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 670 razy
- Otrzymał podziękowań: 331 razy
Giewont jak Giewont ale bardzo bym chciał zobaczyć Morskie Oko i Czarny Staw pod Rysami zimą więc bardziej Rysy nam pozostają.TomaszK pisze:Ciekawa propozycja. Dla chętnych oczywiście. Poprowadzisz ?Czesio1 pisze:Czy zimowe wejście na Rysy lub przynajmniej na Giewont jest brane pod uwagę w planie?
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 59 razy
- Otrzymał podziękowań: 194 razy
- oldmalarz
- Zlotowicz

- Podziękował;: 60 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
odpadam
Zbychowiec ..wiem ze gorąco namawiałeś..
ale jak rozmawialismy w Bydgoszczy ja dużo podróżuje i okazuje sie że juz w sztyczniu
sie zaczyna ...zdzwonili z plenerem malarskim ..na polowe stycznia ...
(a to jest tam gdzie jeżdze co roku i nie moge odmówić)
naprawde przykro mi ..
ale "templariuszowy" na pewno zarezerwuje ..no chyba że bomba pierdyknie..
Zbychowiec ..wiem ze gorąco namawiałeś..
ale jak rozmawialismy w Bydgoszczy ja dużo podróżuje i okazuje sie że juz w sztyczniu
sie zaczyna ...zdzwonili z plenerem malarskim ..na polowe stycznia ...
(a to jest tam gdzie jeżdze co roku i nie moge odmówić)
naprawde przykro mi ..
ale "templariuszowy" na pewno zarezerwuje ..no chyba że bomba pierdyknie..
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 414 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Pomysł rewelacja!VdL pisze:Wasze zdrowie,TomaszK pisze:Hanka rzuciła genialny pomysł, żeby w Kościelisku zorganizować kulig. Bomba ! Beata ma tam znajomych którzy dadzą nam odpowiednie namiary. Teraz jestem ze Zbychowcem na piwie, ale jak wrócę do domu to spróbuję ustalić jaki to jest koszt.
Pozdrowienia dla Was!
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 303 razy
No teraz to poruszę niebo i ziemię, aby przyjechać.TomaszK pisze:Hanka rzuciła genialny pomysł, żeby w Kościelisku zorganizować kulig. Bomba ! Beata ma tam znajomych którzy dadzą nam odpowiednie namiary. Teraz jestem ze Zbychowcem na piwie, ale jak wrócę do domu to spróbuję ustalić jaki to jest koszt.
To jedno z moich, jeszcze nie zrealizowanych, marzeń
Czesio, wezmę mój kożuszek i rosyjską czapkę i możemy odegrać scenę z "Potopu"
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 21:17 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.