Pozdrawiam z zaśnieżonego Kościeliska. Większość przyjezdnych zmieniła już opony na letnie, więc ślizgają się na jezdni, widziałem przed chwilą dwa stuknięte samochody na zakręcie pod kościołem, oczywiście obydwa na letnich oponach.
A co byście powiedzieli na doroczny zimowy zlot w Kościelisku ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.
TomaszK pisze:
A co byście powiedzieli na doroczny zimowy zlot w Kościelisku ?
Ja myślę, że twój pomysł TomaszKu przyjęliśmy przez aklamację!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Barabasz pisze:Czesio nie ten odnośnik powinien być
Faktycznie, filmik ma tytuł "Sobotni wieczór", ale skoro Barabasz już przypomniał, to obejrzałem sobie jeszcze raz filmik z pożegnania.
A właśnie: w Kościelisku czeka na Was nalewka porzeczkowa w specjalnej karafce, którą dostałem wtedy, w styczniu. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłbym ją wypić sam.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.
TomaszK pisze:Do rozważenia: Sylwester w Kościelisku.
Chyba jedyny Sylwester, na którym bym się dobrze czuł!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
TomaszK pisze:Do rozważenia: Sylwester w Kościelisku.
świetny pomysł!
Tego jeszcze nie było
Tylko najpierw opony zimowe kup! Ja już aku mam nowy!
volenti non fit iniuria!
Krwawa Mary pisze:TomaszK, a mnie na niego wpuscisz...? obiecuje nie pic duzo zeby bylo dla kazdego
Ty masz zakaz pojawiania się w promieniu przynajmniej 5 km od Kościeliska! Inaczej o suchym pysku będziemy biesiadować!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Niestety nie. To znaczy będziemy w Kościelisku, ale noc sylwestrową spędzi u nas Julian, nasz wnuk, więc niestety żadna głośna zabawa nie wchodzi w grę.