Witam wszystkich. Uwielbiam serię o. Panu Samochodziku, uwielbiam jeziora, lasy, łąki, jazdę na rowerze, pływanie na wszelakich urządzeniach utrzymujących się na powierzchni wody. Liczę na miłą atmosferę i ciekawą przygodę.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Witaj Piter,
Rozgość się na naszym forum i zostań z nami.
A jak lubisz jeziora, lasy i pływanie na różnych wynalazkach to zapraszamy na najbliższy zlot na Mazurach. Już za dwa tygodnie. Pakuj plecak i wbijaj do nas.
Witaj, Piter!
Miłośnik wodnych i rowerowych wojaży to moja bratnia dusza Na kajaczek zapraszamy na zlot. A jak byś się nudził 14 sierpnia, to w Gądnie na Pojezierzu Myśliborskim odbywa się Rowerowy Rajd Śladem Pana Samochodzika. Taka spokojna rodzinna imprezka śladami tajemniczych szachownic. Wszystko wskazuje na to, że pojawi się na niej w końcu silna szczecińska ekipa w składzie konfiturkowo-gienkowo-madziowym. Zostaniemy pewnie jeszcze na niedzielę i poszwędamy się rowerami po okolicy (może Siekierki... Albo Chwarszczany) i pewnie pokajaczkujemy.
Za ten post autor Konfiturek otrzymał podziękowanie:
Wszystko fajnie, tylko skąd ja tyle wolnego na te wszystkie wojaże wezmę.
Uwierzcie lub nie ale już teraz chciałbym z wami być na zlocie na kochanych Mazurach. Jednak wszystkiego nie można mieć.
Piter pisze: ↑18 maja 2021, 08:48
Uwierzcie lub nie ale już teraz chciałbym z wami być na zlocie na kochanych Mazurach. Jednak wszystkiego nie można mieć.
E tam, to tylko tydzień. A właściwie 4 dni wyjęte z grafiku pracowego. Ja masz mało urlopu wystawimy Ci L4.
E tam, to tylko tydzień. A właściwie 4 dni wyjęte z grafiku pracowego. Ja masz mało urlopu wystawimy Ci L4.
Można też na sam zlot bez spływu i wtedy trzeba wziąć tylko jeden dzień wolnego.
Nie dasz rady, Piter?
Tylko, że u mnie tydzień pracy trwa 7 dni w tygodniu tzw system zmianowy-równoważny.
To by musiał być taki lekarz co by na L4 wpisał może pływać kajakiem i łazić po lasach hehe
A tak przy okazji, gdy wchodzę w zakładkę masz nieprzeczytane tyle a tyle postów to taki komunikat mi wyskakuje-
„Nie masz uprawnień do używania wyszukiwarki”
Piter pisze: ↑18 maja 2021, 09:45
A tak przy okazji, gdy wchodzę w zakładkę masz nieprzeczytane tyle a tyle postów to taki komunikat mi wyskakuje-
„Nie masz uprawnień do używania wyszukiwarki”
Czesio wystawia zwolnienia, respektowane w całej UE i Kolumbii.