Wielkości dużej śliwki, matowa twarda skórka, wnetrze miało smak suszonych fig ale było bardziej soczyste. A ta achacha jaki ma smak ?

Proszę.johny pisze: ↑11 lut 2023, 21:41 Może ktoś jakiś dobry przepisik zna na robaczki?
https://www.money.pl/gospodarka/maka-z- ... xWHfC4zFqs

Nie wiem czy chcesz to oglądać ale proszę.

A kolejnym krokiem TomaszKu będzie zabranie wnuka na zlot. A właściwie dlaczego nie bierzesz go już teraz na Dolny Śląsk?TomaszK pisze: ↑12 lut 2023, 20:49 Mój wnuk niejadek, powiedział mi dzisiaj, że pierwszy raz w życiu zjadł krewetkę![]()
W tempurze, w barze sushi. W jego przypadku to sukces, bo nie jada wędlin, ryb i większości mięs poza nuggetsami z kurczaka. Dziecko powoli idzie w dobrym kierunku. Jeszcze go namówię na te wszystkie egzotyki zachwalane przez Brunhildę

To jest pork chop czyli kotlet schabowy z kością.

Aż, z ciekawości, wrzuciłem w google pytanie czym się różni schabowy z kością od schabowego bez kości i według naukowców, podobno niczym.

Nazwy mają coraz groźniejsze, ale Kraken na razie nie pozbawił mnie smaku, ni węchu.

Oj coś czuję że niedługo na zlotach będziemy się licytować, jak na spotkaniach mojej klasy z liceum: "Tym masz dnę moczanową ? Twoja dna to nic w porównaniu z moją !"