Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo lubię górskie wędrówki i na taką wybrałam się w tym roku. Właśnie na szlaku dowiedziałam się o Waszym forum. Spotkałam tam Czesia1, który pokrótce opowiedział mi o Waszej stronie. I tak z miłym towarzyszem podróży, dotarliśmy na Giewont, a potem na Kasprowy Wierch. Ja to mam szczęście
Góry sąwyzwaniem, Wyprawyoczekiwaniem, Pogodapodstawą, Zdobywanie szczytówzabawą.
Annie pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo lubię górskie wędrówki i na taką wybrałam się w tym roku. Właśnie na szlaku dowiedziałam się o Waszym forum. Spotkałam tam Czesia1, który pokrótce opowiedział mi o Waszej stronie. I tak z miłym towarzyszem podróży, dotarliśmy na Giewont, a potem na Kasprowy Wierch. Ja to mam szczęście
Witaj Annie!
Niezmiernie miło mi powitać Cię na naszym forum!
Rozgość się i zostań z nami!
Annie pisze:Spotkałam tam Czesia1, który pokrótce opowiedział mi o Waszej stronie. I tak z miłym towarzyszem podróży, dotarliśmy na Giewont, a potem na Kasprowy Wierch. Ja to mam szczęście
No masz, masz!!!
Z nami jest fajowo!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...