Brunhilda pisze:Oj no bo nie wiem jak wstawić, nie wiem na co sie zdecydować i w ogóle. Mam takie zdjęcie Ala Tamara Lempicka . Moze to? Jak wrócę do domu to sie tym zajmę, OK?
To umowmy sie tak. Ty wybierz avatarek a ja Ci go wstawie, ok?
Dziękuję za poświęcony czas.
Oczywiście pośrodku jest wiele. Chociażby Byt, Rutyna, Kolor. Ale czy brama cmentarna pomalowana na zielono oznacza jakąś nadzieję? Takie pytania zadaje sobie każdego dnia. W dzień uśmiech, wieczorami pisze a noce? Cóż, noce bywają różne. Nawet żelazne charaktery mają wadę. Rdzewieją
Zawsze mamy jednak nowy dzień i ponownie uśmiech. Wszystko co najważniejsze jest pomiędzy Miłością a Zaufaniem. Tak jest i w wierszu. Samotność rozdaje karty. Ją też trzeba pokochać, wtedy jest dużo łatwiej iść dalej.
Roch pisze:Dziękuję za poświęcony czas.
Oczywiście pośrodku jest wiele. Chociażby Byt, Rutyna, Kolor. Ale czy brama cmentarna pomalowana na zielono oznacza jakąś nadzieję? Takie pytania zadaje sobie każdego dnia. W dzień uśmiech, wieczorami pisze a noce? Cóż, noce bywają różne. Nawet żelazne charaktery mają wadę. Rdzewieją
Zawsze mamy jednak nowy dzień i ponownie uśmiech. Wszystko co najważniejsze jest pomiędzy Miłością a Zaufaniem. Tak jest i w wierszu. Samotność rozdaje karty. Ją też trzeba pokochać, wtedy jest dużo łatwiej iść dalej.
Chociaż mam wrażliwość dinozaura . Jest mocny, konkretny, skrajny, ciekawy.
Dlatego żartem każe wybrać broń
"Cnoty rycerskie" to fikcja literacka
Jak dobrze, że jutro mam trening i sobie wyobraże Czesia waląc dunem w niewinnego adepta
Roch pisze:Dlatego żartem każe wybrać broń
"Cnoty rycerskie" to fikcja literacka
Jak dobrze, że jutro mam trening i sobie wyobraże Czesia waląc dunem w niewinnego adepta
Na to jest prosta odpowiedź Ja mam w dłoni szablę, reszta miecze lub topory. Moja broń, jak na standardy, jest ostra a ich tępa. W domyśle: jak właściciele
Kamień runiczny upamiętniający pewną zacną kobietę z rodu Piastów. Jej osoba obala pogląd, jakoby Piastowie pochodzili od Wikingów.
Ogólnie kamienie runiczne są na naszych terenach rzadkością.
Roch pisze:Jej osoba obala pogląd, jakoby Piastowie pochodzili od Wikingów.
No właśnie Rochu, dużo słyszałem opinii na temat tego, że założycielami państwa polskiego wywodzili się ze Skandynawii i byli właśnie potomkami Wikingów. Jaka jest twoja opinia no i przede wszystkim wiedza na ten temat?
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Roch pisze:Jej osoba obala pogląd, jakoby Piastowie pochodzili od Wikingów.
No właśnie Rochu, dużo słyszałem opinii na temat tego, że założycielami państwa polskiego wywodzili się ze Skandynawii i byli właśnie potomkami Wikingów. Jaka jest twoja opinia no i przede wszystkim wiedza na ten temat?
Roch pisze:Wieczorem wam przygotuje wykład na ten temat
Jestem bardzo ciekaw bo nie ukrywam, że zainteresowałem się tym i chciałem zacząć drążyć temat na własną rękę ale czas na to nie pozwala niestety...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...