PawelK pisze:Swoją drogą Bruniu, reklamy przypominają reklamy Pietrzaka z Kochaj albo rzuć.
Zdecydowanie tak. W tej materii dużo się nie zmieniło. Reklamy dla Polonusów w Stanach brzmią identycznie. Na początku mojej amerykańskiej przygody trochę mnie to irytowało, teraz życzliwie śmieszy.
Aby nie było offtopa to po przesłuchaniu odniosłem wrażenie, że Mikulski nie czytał Samochodzików. Dla niego Samochodzik to tylko ten z Templariuszami.
PawelK pisze:Swoją drogą Bruniu, reklamy przypominają reklamy Pietrzaka z Kochaj albo rzuć.
Zdecydowanie tak. W tej materii dużo się nie zmieniło. Reklamy dla Polonusów w Stanach brzmią identycznie. Na początku mojej amerykańskiej przygody trochę mnie to irytowało, teraz życzliwie śmieszy.
Aby nie było offtopa to po przesłuchaniu odniosłem wrażenie, że Mikulski nie czytał Samochodzików. Dla niego Samochodzik to tylko ten z Templariuszami.
Właśnie go odsłuchałem , ciekawy wywiad.
Odsłuchałem sobie również Lalkę .
W ubiegłym tygodniu odświeżyłem sobie z YT, teraz katuję Rodzinę Połanieckich
Dotyczy bardziej TVP Kultura niż "Stawki". W najbliższą środę o 23.20 będzie "Baza Ludzi umarłych". Kultowy dramat z rewelacyjną obsadą aktorską. (Może trzeba wątek przenieść).
Ja nie oglądam po kolei. Wybieram sobie odcinki! Po łódzkim spacerze oglądałem właśnie te z łódzkimi plenerami... Jakże inaczej ogląda się wtedy film.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Przypomniała mi się pewna historia, chcialem obejrzeć stawkę Caffe Rose zalogowałem się na pewien portal aby obejrzeć on line film. Ku mojemu zdziwienu pojawil sie film dla doroslych pod tym wlasnie tytułem. Trzeba ch...ra uważać.