Trochę fotek Łodzi z czasów kiedy Pan Samochodzik wyjeżdżał do Krakowa po SAMa.
Piotrkowska
Centrum
Coś dla TomaszKa
Pałac Poznańskiego - dzisiejsza Manufaktura
Przedmieścia
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Wszystkie z lat 60. Specjalnie takich szukałem. Na zdjęciu nr 2 widoczny błękitny wartburg Batury.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2014, 14:49 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
van de loro pisze:Najprawdopodobniej 7 zdjęcie, widok na przeciwko Casanowy. Johny jak by co sprostuj.
Prawdopodobnie tak, ul. Zachodnia 100%
volenti non fit iniuria!
van de loro pisze:
johny napisał/a:
Wszystkie z lat 60. Specjalnie takich szukałem. Na zdjęciu nr 2 widoczny błękitny wartburg Batury.
Raczej tak, poza 5 zdjęciem na którym jest maluch czyli zdjęcie po '73.
Tak, tak zauważyłem to!
volenti non fit iniuria!
johny, van de loro, dziękuję za te zdjęcia! Kawał świetnej roboty.
To auto na 2 zdjęciu to naprawdę wartburg?
Nigdy się w sumie nie zastanawiałam, jak to wygląda i nie wiem,
czy nie wkręcacie zielonych w temacie (nawet nie czuję, gdy rymuję)
Babie_Lato pisze:To auto na 2 zdjęciu to naprawdę wartburg?
Wartburg, wartburg! Dokladnie taki sam jak Batury.
Roch pisze:Prawie jak Bydgoszcz
Wiesz Roch prawie robi wielką różnicę!
volenti non fit iniuria!
Yvonne, ostatnio bardzo się broniłaś, aby to napisać Też Ciebie lubię.
Każde miasto jest piękne. Mam setki zdjęć grodu Kopernika. Widzieć sterowce nad miastem. Bezcenne. Będzie okazja to je pokaże.
van de loro pisze:
To od razu pytanie: Kto jeździł Wartburgiem, liczą się wszystkie serie. Kto pierwszy?
Będę szczelał - doktor-ojciec Tella z Księgi strachów? Batura w Niesamowitym dworze? Krawacik w Nowych przygodach?
Ktoś jeszcze?
Niestety nie mogę być sędzią nie zapoznałem ze wszystkimi PSami.
Porywacze Diany Denver, kierowca na stacji benzynowej po drodze z Krakowa (Wyspa), ktoś przy przeprawie w Nowych Przygodach. kilku pracowników Ministerstwa w Dworze i doktor Kraft w Niewidzialnych
van de loro pisze:
To od razu pytanie: Kto jeździł Wartburgiem, liczą się wszystkie serie. Kto pierwszy?
Będę szczelał - doktor-ojciec Tella z Księgi strachów? Batura w Niesamowitym dworze? Krawacik w Nowych przygodach?
Ktoś jeszcze?
Porywacze Diany Denver, kierowca na stacji benzynowej po drodze z Krakowa (Wyspa), ktoś przy przeprawie w Nowych Przygodach. kilku pracowników Ministerstwa w Dworze i doktor Kraft w Niewidzialnych
van de loro pisze:
Ktoś jeszcze?