Zaznaczam, że podróże te miały miejsce kilka lat temu (2005-2010).
To tak tytułem wstępu. Ufff Muszę się napić

wspaniale, wspaniale!!Batura pisze:- wszystkie wyprawy organizowaliśmy i realizowaliśmy sami, żadnych przewodników, zorganizowanych wyjazdów itp (no chyba, że w jakimś punkcie nie było innego wyjścia, np. zwiedzanie bazy kosmicznej Canaveral, FL)
Czym się przejmujesz, ja też mam taki aparat i raz Dżemik rzekł patrząc na moje foto, że całkiem dobrze wyszło!Batura pisze:- jak wspomniałem w innym wątku za techniczną stronę zdjęć przepraszam, jestem w fotografii amatorem, mam prosty aparat, który "sam wszystko robi" - to nie będzie Konfiturek, ale coś tam będzie widać
Już Cię polubiłem chłopie!Batura pisze:forum, które mi się od początku spodobało
Ja mam dwoje "oczek", także kumam o co biega!Batura pisze:- jeśli gdzieś przewinie się na zdjęciach mały, jasny łebek, jest to moje oczko w głowie, urodzona nad Potomakiem "córeczka tatusia" i w ogóle same ochy i achy

no coś tam znajdzie się na pewno, muszę to przejrzeć bo pięć lat fotki w kompie, rzadko oglądaneMirmił pisze:Łagodnie rzecz ujmując... jestem podekscytowany!Batura pisze: ... zwiedzanie bazy kosmicznej Canaveral, FL...
Można liczyć na wątek motoryzacyjny na zdjęciach?

jestem pewny, że coś tam znajdzieszzbychowiec pisze:To trzymam kciuki za ten nowy wątek. Zapowiada się świetnie
Na dodatek będzie niezwykle przydatnym źródłem informacji w temacie moich przyszłych potencjalnych bytności w USA. Zawsze po wyjeździe do USA pluję sobie w brodę, że miałem okazję pozwiedzać i ją zmarnowałem (przeważnie biorę samolot powrotny na dzień po zakończeniu delegacji).

ach stary ja Cię lubię od chwili gdy Twe lico piękne ujrzałem na avatarkujohny pisze:wspaniale, wspaniale!!Batura pisze:- wszystkie wyprawy organizowaliśmy i realizowaliśmy sami, żadnych przewodników, zorganizowanych wyjazdów itp (no chyba, że w jakimś punkcie nie było innego wyjścia, np. zwiedzanie bazy kosmicznej Canaveral, FL)Czym się przejmujesz, ja też mam taki aparat i raz Dżemik rzekł patrząc na moje foto, że całkiem dobrze wyszło!Batura pisze:- jak wspomniałem w innym wątku za techniczną stronę zdjęć przepraszam, jestem w fotografii amatorem, mam prosty aparat, który "sam wszystko robi" - to nie będzie Konfiturek, ale coś tam będzie widaćJuż Cię polubiłem chłopie!Batura pisze:forum, które mi się od początku spodobało
Ja mam dwoje "oczek", także kumam o co biega!Batura pisze:- jeśli gdzieś przewinie się na zdjęciach mały, jasny łebek, jest to moje oczko w głowie, urodzona nad Potomakiem "córeczka tatusia" i w ogóle same ochy i achy

Lubisz Dziewicę?Batura pisze:ach stary ja Cię lubię od chwili gdy Twe lico piękne ujrzałem na avatarku

Skąd ten rumieniec!?Batura pisze:ee.. uuu.. aaa.. no lubię ...

Myślę, że to konwertowanie będzie lepszym rozwiązaniem bo będzie wtedy bardziej przejrzyście - ale ostateczną decyzję w kwestii formy i układu pozostawiam Tobie.zbychowiec pisze:Swoją drogą jeśli chcesz, to będę zapuszczać generator galeryjek na tym wątku i on będzie automatycznie konwertował Twoje wszystkie zdjęcia do postaci galerii na imgur, z miniaturkami itp. Tak samo jak zrobiłem w przypadku zdjęć, które wcześniej wrzuciłeś przez załączniki.

zbychowiec pisze:Batura pisze:Szczerze mówiąc najwygodniej mi dawać zwykły załącznik - tak jak robiłem to z tymi z pociągiem na prerii. Jeśli spora ilość fotek nie będzie problemem - to kolejne będę dodawał jako załączniki a Ty zapuścisz ten generator. Mam tylko nadzieję, że to nie obciąża Cię zbyt dużą ilością pracy i nie wystawisz mi rachunku nadmiernie wysokiegozbychowiec pisze:OK, w takim razie publikuj zdjęcia w takim formacie jak Ci odpowiada (postimg.org, załacznik, cokolwiek) a ja sukcesywnie będę zapuszczać na nich generator galeryjek.![]()
Dzięki za pozostałe rady odnośnie opisywania i załączania![]()