Ja nie mogę być od czwartku g:/, nawet nie wiem czy na piątek będę mogła z Wami zostać, ale na pewno zamelduję się na sobotni wieczór
Umówiłam się się z Yvonne, że ją odbieram, w takim razie i konkurencję nikońską mogę także przejąć , tylko pociąg nie może się spóźnić, bo na 14.15. musimy być pod FN.
"Prawda leży pośrodku - może dlatego wszystkim zawadza" - Arystoteles
Ojej, jaki wspaniały ośrodek! Zawsze takich szukam wyjeżdżając na Mazury, żeby poczuć się samochodzikowo:) Jeszcze zlot się nie zaczął, a mi już żal, że na nim nie będę
Afrodyta pisze:Ojej, jaki wspaniały ośrodek! Zawsze takich szukam wyjeżdżając na Mazury, żeby poczuć się samochodzikowo:) Jeszcze zlot się nie zaczął, a mi już żal, że na nim nie będę
Pytanie do organizatorów: czy tam jest miejsce na rozpalenie ogniska ? Nie wiem jakie mam zrobić zakupy - do dyskusji w warunkach kameralnych czy przy ognisku (chodzi o jedzenie, nie o alkohol).
TomaszK pisze:Pytanie do organizatorów: czy tam jest miejsce na rozpalenie ogniska ? Nie wiem jakie mam zrobić zakupy - do dyskusji w warunkach kameralnych czy przy ognisku (chodzi o jedzenie, nie o alkohol).
No niestety, ogniska nie możemy rozpalić... Zezwolenie leśniczego konieczne.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Captain Nemo pisze:
P.S. Wyrobimy się na mecz o 20.45 Polska - Czarnogóra ?
A co Ty chcesz na zlocie mecz oglądać?
Podaj mi na priva numer fona to będę Ci zdawał relację live.
Tej naszej kopaniny oglądać się nie da...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Captain Nemo pisze:
Przyjedziemy od razu pod FN lub wczesniej do ośrodka i ze wszystkimi pod FN.
Przyjeżdżajcie do ośrodka i dalej kawalkadą ruszymy~!
volenti non fit iniuria!
TomaszK pisze:Pytanie do organizatorów: czy tam jest miejsce na rozpalenie ogniska ? Nie wiem jakie mam zrobić zakupy - do dyskusji w warunkach kameralnych czy przy ognisku (chodzi o jedzenie, nie o alkohol).
No niestety, ogniska nie możemy rozpalić... Zezwolenie leśniczego konieczne.
Niestety Gienek nie dojedzie na powyższy zlot:( Jeśli prawdą jest powiedzenie "do 3 razy sztuka" powinienem być na następnym:) Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej zabawy!
barttez pisze:Na późniejszych zlotach odpokutujemy naszą absencję
Rozumiem, że już na przyszłorocznym w Brześciu Kujawskim???
volenti non fit iniuria!
No to chyba już nie mamy wątpliwości gdzie! Pytanie pozostaje - kiedy??? Wydaje mi się, że majówka A.D. 2014 to optymalny termin!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:No to chyba już nie mamy wątpliwości gdzie! Pytanie pozostaje - kiedy??? Wydaje mi się, że majówka A.D. 2014 to optymalny termin!
Hihihi, to mi się podoba. Jeszcze jeden zlot się nie zaczął a my już planujemy drugi. Ja miałem podobnie z Taterkami. Rok temu już w trakcie tatrzańskiego zlotu obmyślałem plan na kolejny. I udało się! Johny, patrząc przez pryzmat tegorocznej pogody majówkowej ten termin jest jak najbardziej trafny.
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!