Dziekuje za zaproszenia bardzo mi miło, ze tyle mam znajomych i tyle możliwości! Bardzo naprawde Patrzę na bilety. Do Łodzi samolotem troche skomplikowane ze względu na koszt nieporównywalnie wyższy od innych połączeń. Jakies kombinacje karkołomne. Tak wiec Warszawa chyba. Stamtąd pociągiem.
To bierz tę Warszawę, jakoś to ogarniemy, z Warszawy do Łodzi na pewno nie będzie problemu, a jakby był (np. przylot o jakiejś nietypowej porze) to wyskoczymy po Ciebie do Warszawy.
panna Monika pisze:To bierz tę Warszawę, jakoś to ogarniemy, z Warszawy do Łodzi na pewno nie będzie problemu, a jakby był (np. przylot o jakiejś nietypowej porze) to wyskoczymy po Ciebie do Warszawy.
Byłem na Okęciu w piątek po gościa z Kanady! Rzut beretem!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Musze przez Warszawę. Do Brzescia nic nie leci. Autobusy jakies i pociągi sa ale zdaje sie, ze naokoło...przez Czechy jakos... Czy to jest na trasie do Poznania? Po prostu przylatuje prosto na zlot. Czy zaczyna sie w sobotę? Czy Mam byc w sobotę? Bardzo ważne. Prosze o odp. Musze bilet kupić juz.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Sierpniowy zlot rozpoczyna się w piątek. W sobotę będzie odsłonięcie Tablicy przy Wyspie Złoczyńców, zwiedzanie podziemi w Klasztorze, zwiedzanie wystawy archeologicznej w Urzędzie Miejskim oraz jeszcze inne zwiedzania które zakończymy spotkaniem integracyjnym z konkursem. Niedługo podam szczegóły dotyczące noclegów. powstanie wtedy lista osób, które przyjadą na X jubileuszowy zlot. Jeszcze tylko 87 dni do spotkania
OK. Czyli w piatek. Jezeli wyladuje w Warszawie w piatek o circa about o 12 w południe to bedzie OK? Jezeli wjadę do Polski na polski paszport to nie musze stać w kilometrowej kolejce dla innostrancow, zgadza sie? Jezeli tak, to do czegos paszport sie przyda. Zreszta chodzą u nas słuchy, ze z Polski mozna nie wyjechać, będąc Polakiem na obcym paszporcie. Tj ze jest mus wjeżdżania i wyjeżdżania na polskim. To podobno ustawa z dawnych stalinowskich lat ale nikt sie nie prżejmowal. A teraz owszem.
Johny nie mam śmiałości i w ogole serca ciagnąć Cie do Warszawy. Podjade gdzies blizej. Gdzyby w Polsce jeździło sie spokojniej to bym wynajęła samochod. No i po dobrej stronie jezdni oczywiscie....
Brunhilda pisze:OK. Czyli w piatek. Jezeli wyladuje w Warszawie w piatek o circa about o 12 w południe to bedzie OK
Będzie jak najbardziej OK!
Brunhilda pisze:Johny nie mam śmiałości i w ogole serca ciagnąć Cie do Warszawy. Podjade gdzies blizej. Gdzyby w Polsce jeździło sie spokojniej to bym wynajęła samochod.
Mam się na Ciebie pogniewać? Dajesz mi info o godzinie przylotu i jestem na Okeciu!
volenti non fit iniuria!
Brunhilda pisze:Czy jak wyładuje o 12.40 bedzie OK?
Będzie idealnie!
volenti non fit iniuria!
Brunhilda pisze:Chyba Jo Nesbo jednak. Johny czy pamiętasz, w której części Harry był w Hong Kongu?
To chyba w Pancernym sercu ale to jeszcze przede mną!
volenti non fit iniuria!
IX Zlot już za nami, powoli piszemy relację, film zlotowy też będzie, czas więc szykować się do kolejnego zlotu.
Rozmawiałem dziś z Hanką, plan zlotu powoli się tworzy, informacje na pewno będą się pojawiać na forum.
Możemy zatem sporządzić wstępną listę osób chętnych do udziału w jubileuszowym, X Forowym Zlocie w Brześciu Kujawskim. Przypomnę, że zlot odbędzie się w dniach 26-28 sierpnia 2016r. i będzie miał status zlotu międzynarodowego, bowiem swój udział zapowiedziała Brunhilda.
Zatem kto jest chętny do udziału i w jakiej liczbie osób?
Liczbę osób podam później, ale zapewne przyjedziemy tradycyjnie, we czwórkę.
Potwierdzam również chęć zorganizowania konkursu, aby i Czesio się wreszcie pobawił
volenti non fit iniuria!