Czesio1 pisze:356 użytkowników było dzisiaj rano na forum
Przypuszczam, że jakiś nowy serwis zaczął indeksować nasze forum swoimi botami. To stwierdziwszy, w tej liczbie jest również sporo "prawdziwych" ludzi więc powód do radości, że ktoś nas odwiedza, oczywiście jest
A może po Zlocie Niewidzialnym to fala migracji nadchodzi!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Bardzo ładnie! To chyba tak w nawiązaniu do zlotu....
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
johny pisze:Bardzo ładnie! To chyba tak w nawiązaniu do zlotu....
też tak pomślalem.
Coraz bardziej mi się podoba , bardzo sielankowy w porównaniu z surową pieczęcią. Muszę się przyzwyczaić.
Tam jeszcze powinien być inny napis: "Przygodo, dzie jesteś? Przyjdź, imię swe zdradź!" zamiast tego "Cor tuum..." Jak sobie odświeżysz stronę porządnie (plik CSS musi zaczytać od nowa) to powinno się pokazać.
Jest, ok. Muszę jeszcze zobaczyć to na laptosie.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 13:01 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
Użyj opcji "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" jak już nie widzisz postów w wątkach, które Cię interesują. W ten sposób bardzo ułatwisz sobie czytanie forum.
volenti non fit iniuria!
zbychowiec pisze:Obecnie wrzucam parę propozycji wystroju górnej części strony do zastosowania na specjalne okazje, np. w okresach zlotów, konkursów itp. Żeby było jakieś urozmaicenie.
To mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
zbychowiec pisze:Wszystkich zaniepokojonych zmianami zapewniam, że pieczęć rycerza Barnima wróci, napis "Cor tuum..." też zostanie. Obecnie wrzucam parę propozycji wystroju górnej części strony do zastosowania na specjalne okazje, np. w okresach zlotów, konkursów itp. Żeby było jakieś urozmaicenie.
Pieczęć mi się podoba.
Poza tym, pomysł na zmiany w zależności od okoliczności mi się bardzo podoba.
volenti non fit iniuria!