TomaszK pisze:Wszystkiego najlepszego Szczota ! Sto lat ! Wszystkim na forum opowiadam jak mi zaimponowałeś w krytycznym dniu na starym forum.
Ode mnie również wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!!!
Dokładnie jest tak jak napisał TomaszK, pokazałeś wtedy naprawdę klasę! Jak to Wy młodzież mówicie szacun!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Dziękuję wszystkim za życzenia! Trochę spóźnione podziękowania, ale jak już wspomniałem w innym temacie byłem na koloniach
Jeszcze raz wielkie podziękowania! A na piwo się chętnie wybiorę.... kiedyś tam
"Wszyscy kłamią" - podstawowa i jedyna prawda o ludziach
Czesio1 pisze:Kilka minut temu minęła pierwsze rocznica (tfu. miesięcznica) powstania naszego forum!!!
Alleluja i do przodu Ojcze Czesławie!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Czesio1 pisze:Się pochwalę. Dziś mija pięć lat od momentu gdy zarejestrowałem się na forum.
na jakim forum??? :shock: :shock: :shock:
Ale gratulacje oczywiście!
volenti non fit iniuria!
Wszystkiego dobrego johny! Z okazji Twojej okrągłej oraz naszych wspólnych inklinacji względem PRL'owskiej rzeczywistości zachęcam do odsłuchania tego klipu:
volenti non fit iniuria!
Nietajenko pisze:Wszystkiego dobrego johny! Z okazji Twojej okrągłej oraz naszych wspólnych inklinacji względem PRL'owskiej rzeczywistości zachęcam do odsłuchania tego klipu:
Nietajenko klip is the best a i słowa zacne! Szczególnie fraza "ciebie na jeszcze wiele stać" w połączeniu z obrazem od 1 min i 9 sek do 1 min 13 sek jest bardzo interesująca i zachęcająca!
volenti non fit iniuria!