Koszulki forowe :)
-
Nietajenko
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Użytkownik chwilowo nieaktywny
- Miejscowość: Olsztyn
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A się urlopowało się u rodziny (czyt. 87-letniej babci), która niestety profilu na Mordoksiążce nie posiada a więc netka takoż.barttez pisze:A ty bracie Nietajenko gdzie się podziewało
Refert non fatigo et consolatoria calceamenta...
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 319 razy
Moi drodzy! Rozmawiałem we środę z moim kumplem odnośnie koszulek. Przed chwilą poinformował mnie, że sprawa jest do załatwienia. Całkowity koszt za koszulkę to 18 - 20 zł + do tego dojdą koszta przesyłki.
Powiedziałem mu, że minimum będzie 15 sztuk ale może dobijemy do 30. To i tak jest ilość mikroskopijna i zrobią to dla nas z czystej sympatii. Ja chyba wezmę 2 sztuki dla siebie 1 dla żony i 1 dla Mateusza.
Bardzo proszę zatem o deklaracje kto zamawia ile i w jakim rozmiarze bo człowiek musi to wiedzieć na 2 tyg naprzód żeby dokonać stosownego zamówienia.
Wstępnie umówiłem się z nim na połowę października.
P.S.
Jak zobaczył co to za koszulka to stwierdził że sobie też taką zamówi bo w młodości przeczytał wszystkie samochodziki!
Oczywiście zaprosiłem go do naszego grona...
Powiedziałem mu, że minimum będzie 15 sztuk ale może dobijemy do 30. To i tak jest ilość mikroskopijna i zrobią to dla nas z czystej sympatii. Ja chyba wezmę 2 sztuki dla siebie 1 dla żony i 1 dla Mateusza.
Bardzo proszę zatem o deklaracje kto zamawia ile i w jakim rozmiarze bo człowiek musi to wiedzieć na 2 tyg naprzód żeby dokonać stosownego zamówienia.
P.S.
Jak zobaczył co to za koszulka to stwierdził że sobie też taką zamówi bo w młodości przeczytał wszystkie samochodziki!
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 667 razy
- Otrzymał podziękowań: 331 razy
No to super! Ludziska, "zamawiajta" ile "chceta", "bierzta" wszyscy bo na złoczyńcowym zlocie będą sprawdzane koszulki!!johny pisze:Moi drodzy! Rozmawiałem we środę z moim kumplem odnośnie koszulek. Przed chwilą poinformował mnie, że sprawa jest do załatwienia. Całkowity koszt za koszulkę to 18 - 20 zł + do tego dojdą koszta przesyłki.
To tylko jest dowodem na to, że tych zakręconych ludzi jest więcej tylko nie mogą do nas trafić.johny pisze: P.S.
Jak zobaczył co to za koszulka to stwierdził że sobie też taką zamówi bo w młodości przeczytał wszystkie samochodziki!![]()
- Czesio1
- Administrator

No mam nadzieję, że nie. Dowiedz się johny szczegółów dotyczących koszulek i wtedy zrobimy listę zapisów tych którzy będą chcieli i tych którzy też będą chcieli choć jeszcze o tym nie wiedzą.johny pisze:Rozumiem, że sprawa koszulek upada? Na razie mamy chętnych na 5 sztuk:
1.Czesio - 1
2. TomaszK -2
3. johny - 2
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 319 razy
Jeżeli chodzi o nick na rękawku, to jest to wykonalne ale znacznie podroży całe przedsięwzięcie. Bez problemu może za to być z przodu lub z tyłu.
Nie wiem na razie nic o gramaturze ale wydaje mi się, że teraz wszystkie te koszulki są przyzwoite. Ja sobie zamówiłem koszulkę polskiego fan clubu BVB za ok. 30 zł i mimo, że made in Bangladesh jakość jest na prawdę bardzo dobra!
Nie wiem na razie nic o gramaturze ale wydaje mi się, że teraz wszystkie te koszulki są przyzwoite. Ja sobie zamówiłem koszulkę polskiego fan clubu BVB za ok. 30 zł i mimo, że made in Bangladesh jakość jest na prawdę bardzo dobra!
-
Nietajenko
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Użytkownik chwilowo nieaktywny
- Miejscowość: Olsztyn
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
No, prosił, prosił i wyprosił.
1. Czesio - 1
2. TomaszK -2
3. johny - 2
4. barttez - 1
5. misia - 1
6. Milady - 2
7. Mirmił - 1
8. von Dobeneck - 2
9. Nietajenko - 1
1. Czesio - 1
2. TomaszK -2
3. johny - 2
4. barttez - 1
5. misia - 1
6. Milady - 2
7. Mirmił - 1
8. von Dobeneck - 2
9. Nietajenko - 1
Refert non fatigo et consolatoria calceamenta...
- Czesio1
- Administrator

Zapodaj johny jak wygląda ostateczna aktualna lista zapisów.johny pisze:Drodzy moi info o koszulkach "wisi" według mnie już wystarczająco długo! Kto się zgłosił a kto się nie zgłosił ten zapewne będzie żałował. Trzeba przystąpić do realizacji projektu! Myślę, że jeszcze przez parę dni chętni będą się mogli dołączyć.