Piękne. Jestem pełen podziwu. A ile jest miejsca na modyfikacje - fajnie by było zamiast czytania podłożyć głosy... Spróbuję przygotować jutro coś innego, ciekawe czy mi się uda.Czesio1 pisze:To skoro już wspomnieliście o tej niesamowitej scence to przedpremierowo zapraszam do podziwiania iryckiego (przepraszam: Kozłowskiego) w akcji.
Kapitan Petersen w akcji
XII Zlot Forowy - majówka 2017
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez PawelK, łącznie zmieniany 1 raz.
Za oknem skoro świt Kilimandżaro...
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
Zdaje się, że taki jest właśnie plan, aby podłożyć głosy z filmu. Mam taka nadzieję, bo swojego nie znoszę i to bardzo.PawelK pisze: A ile jest miejsca na modyfikacje - fajnie by było zamiast czytania podłożyć głosy...
Uff, dopiero później obejrzałem. Jest podmieniony głos.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2017, 14:03 przez Mysikrólik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Dokładnie tak, takie są założenia krótkich scenek do odegrania, które przygotowuję przed zlotem, a które tak pięknie kreuje YvonneMysikrólik pisze:Zdaje się, że taki jest właśnie plan, aby podłożyć głosy z filmu. Mam taka nadzieję, bo swojego nie znoszę i to bardzo.PawelK pisze: A ile jest miejsca na modyfikacje - fajnie by było zamiast czytania podłożyć głosy...
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Czesio1
- Administrator

Żeby rozrzedzić nieco zgęstniałą ostatnio atmosferę na forum zapraszam na pierwszy odcinek naszego forowego serialu. Dodam tylko, że wszystkie głosy i odgłosy są tu oryginalne.
XII Forowy Zlot Templariuszowy Kortumowo 2017 - odcinek 1 Wieczorne śpiewy
XII Forowy Zlot Templariuszowy Kortumowo 2017 - odcinek 1 Wieczorne śpiewy
Ostatnio zmieniony 04 lip 2018, 15:51 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- PiTT
- Zlotowicz

- Miejscowość: Gd./Tcz.
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
O tak. Dodam tylko, że była to pierwsza w nocy.zbychowiec pisze:Wspomnienia zlotowe...
Mam nadzieję, że Milady podrzuci jeszcze zdjęcia ze studni.
---
Ja jestem nowy, więc skomentuję króciutko.
Mam nadzieję, że wątek dyskusji wcalejużniepaintballowej się już zakończył, bo czytam to z pewnym zażenowaniem. Flamewar jak w usenetowych czasach, a nie jest to komplement.
- Czesio1
- Administrator

To i ja dorzucę kilka wspomnień zlotowych. A dokładniej z chwili, którą bardzo miło wspominam. Oto w niedzielny poranek gdy reszta ekipy hardcore'owej wyjechała z zamku w Radzyniu Chełmińskim do bazy w Rozajnach Małych ja ostałem na godzinkę sam aby zgodnie z obietnicą oddać klucze pani Kustosz.
I wtedy to właśnie przez godzinkę miałem cały zamek dla siebie! Przez godzinkę byłem kustoszem zamku! I wtedy to w ciszy i spokoju obkręciłem i obfotografowałem zamek z każdej strony. Filmiki na pewno będą później a na razie zestaw kilku zdjęć:

I wtedy to właśnie przez godzinkę miałem cały zamek dla siebie! Przez godzinkę byłem kustoszem zamku! I wtedy to w ciszy i spokoju obkręciłem i obfotografowałem zamek z każdej strony. Filmiki na pewno będą później a na razie zestaw kilku zdjęć:

Ostatnio zmieniony 04 lip 2018, 16:50 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

Na razie pani Kustosz czeka na decyzję w sprawie prolongaty kontraktu na dzierżawę zamku, która kończy Jej się w tym roku.Barabasz pisze:Piękne ujęcia we wspaniałej aurze. Te białe chmurki dodają malowniczości fotografiom. Czy przewodnik mówiła coś o próbie odbudowy pozostałych wież, czy w ogóle nie jest brane to pod uwagę? Z drugiej strony takie ruiny tez mają swój urok
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- templariusz72
- Zlotowicz

- Tytuł: opis w budowie :)
- Miejscowość: Solec Kujawski
- templariusz72
- Zlotowicz

- Tytuł: opis w budowie :)
- Miejscowość: Solec Kujawski
Czesio1 pisze:Na razie pani Kustosz czeka na decyzję w sprawie prolongaty kontraktu na dzierżawę zamku, która kończy Jej się w tym roku.Barabasz pisze:Piękne ujęcia we wspaniałej aurze. Te białe chmurki dodają malowniczości fotografiom. Czy przewodnik mówiła coś o próbie odbudowy pozostałych wież, czy w ogóle nie jest brane to pod uwagę? Z drugiej strony takie ruiny tez mają swój urok
Pani kustosz tchnęła trochę życia w te ruiny , nie ogranicza się wyłącznie do kasowania za bilety, organizujac w sezonie wiele ciekawych imprez.Mloda i bardzo przedsiębiorcza dziewczyna , trzymam kciuki żeby przedłużyli z nia ta dzierżawę.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2017, 20:40 przez templariusz72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

Poniewaz prowadze instagrama (jak to juz zbychowiec skomentowal ze oczywiscie ze mnie instagramowa dziewczyna) to ja wkleje swoje z radzynia a ogolnie to sobie wejdzcie i ogladajcie mnie jako fotografa!
https://www.instagram.com/p/BTzQ_MFg-Iw/
https://www.instagram.com/p/BTzQ_MFg-Iw/
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Krwawa Mary, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seth_22
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: Dolny Śląsk
- Podziękował;: 60 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Yvonne pisze:Nie, już wtedy go nie było.templariusz72 pisze:iadomo kiedy wyschło jezioro Zamkowe?Czy istniało jeszcze w czasach gdy kręcono "Templariuszy"?
Wyschło jakoś w latach pięćdziesiątych.
Z tego co się orientuję, jezioro zaczęło znikać znacznie wcześniej, w latach 50. przypominało już tylko staw. Jakiś czas temu oglądałem mapę z początku XX wieku. Jak przypomnę sobie źródło, to dam znać.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2017, 20:54 przez seth_22, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czesio1
- Administrator

Popijając na tarasie domku kawkę w poniedziałkowy poranek TomaszeK wypatrzył z daleka takiego oto ptaka ukrytego pomiędzy gałęziami drzewa:

Ostatnio zmieniony 04 lip 2018, 16:52 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
No dobra, moze pomyllilem z kangurem.zbychowiec pisze:Jak to ssak?VdL pisze: To pingwin,a pingwin to.ssak, nie ptak.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez VdL, łącznie zmieniany 2 razy.