oczywiacie sa to wszystko projekty i propozycje mniej lub bardziej trafione.. wszystko kwestia gustu i zabawy ..mnie np bardzo sie podaba Czesia wizytka..
można wszystko kwestia wyobrazni i znalezienia odpowiednich materiałow (zdjec) i fontów..
pytanie jak daleko możemy sie posunąś w zabawie i projekcie ..
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
W jutrzejszym programie Toyi o 21. 20 - Toya Lajf - Kondycja teatrów w Polsce oraz rajd szlakiem Pana Samochodzika. Widziałam już zapowiedzi, choć na razie nie pokazali johny'ego ani VdL. Czekam z drżeniem.
Napięcie rośnie! Zarówno co do meczu derbowego jak i debiutu przed kamerami!
RTS, TYLKO WIDZEW! VIVAT PAN SAMOCHODZIK!
Ostatnio zmieniony 16 maja 2017, 21:54 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
panna Monika pisze:W jutrzejszym programie Toyi o 21. 20 - Toya Lajf - Kondycja teatrów w Polsce oraz rajd szlakiem Pana Samochodzika. Widziałam już zapowiedzi, choć na razie nie pokazali johny'ego ani VdL. Czekam z drżeniem.
A ja z przerażeniem, kamera mnie tremuje.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2017, 21:55 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
W czwartek wrzucimy link. To jest nasza regionalna TV.
volenti non fit iniuria!
johny pisze:W czwartek wrzucimy link. To jest nasza regionalna TV.
Tak reklamujesz. a jak wyjdże blamaż?
Jaki blamaż!? Jak Ciebie słuchałem to sobie pomyślałem, człowiek stworzony do bycia przed kamerą!
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Qrde, Panowie, wrzućcie relacje live na forum.
Nie ma szans Czesio, link najszybciej będzie dostępny po emisji.
volenti non fit iniuria!
johny pisze:
Nie ma szans Czesio, link najszybciej będzie dostępny po emisji.
E tam nie ma szans. Włącz połączenie video w telefonie, skieruj na telewizor i będizemy oglądać razem z Wami.
Jak będzie ten program to ja z derbów będę wracał!
volenti non fit iniuria!