... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
O właśnie, właśnie. To samo chciałem powiedzieć, tylko nie wiedziałem, jak ładnie sformułować. Dlatego podpinam się pod życzenia Aldony i życzę Jej i wszystkim forowiczom tego samego.
Wszystkiego najlepszego dla moich wszystkich forowych przyjaciół z okazji narodzin naszego Zbawiciela!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Korzystając z okazji, ze mam dostęp do forum (od paru dni mi znika nawet na kilka godzin), życzę wszystkim radosnych świąt Bożego Narodzenia, pomyślnego Nowego Roku, a sobie życzę spotkania z Wami na zlocie złoczyńcowym.
święta, święta i po świętach... przynajmniej u mnie! Jeszcze raz jako, ze u Was jeszcze drugi dzień świat , wesołego drugiego dnia świat. U nas nazywa sie Boxing Day. Jestem w Góra h Snieznych jak zwykle zreszta... uwielbiam ta atmosferki, powietrze górskie i w ogole wszystko tutaj...będę robić zdjęcia i podrzuce. Tj postaram sie.
Wszystkiego co najlepsze, szczęścia, zdrowia, zeby słońce świeciło Wam codziennie i wszystko ukladalo sie na same piatki w 2014 😊
U mnie juz od ponad 4 godzin trwa rok 2014. Ech...jak ten czas szybko leci.....
Ostatnio zmieniony 31 gru 2013, 18:26 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowia przede wszystkim, coś o ty wiem! Życzę sobie również żeby na Zlocie Złoczyńcowym pojawiły się kolejne nowe osoby!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Nietajenko życzy wszystkim forowiczom wszystkiego co najlepsze w nowym 2014r. Ciekawe kiedy zaczną się prace nad masową produkcją pomby M bo do roku seksmisyjnego już tylko 30 lat.
volenti non fit iniuria!