Barabasz pisze:Obejrzałem ostatnie cztery odcinki i uważam, że serial jest udany. Trzyma w napięciu, bohater ciekawy ma jakiś dodatkowy zmysł. Ktoś wie ile serial ma mieć odcinków?
Genialny 6 odcinek. Tak jak napisałem wcześniej dla mnie Belfer to ubogi krewny. Chyba udało mi się zlokalizować cmentarz, na którym pochowano policjantkę.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
No właśnie Johny to już drugi raz! Mógłbyś chociaż ostrzec że zdradzasz fabułę. Od dzisiaj tak jak w PS i Templariuszach nadajemy Ci przydomek "Długi Ozór" A czy nie był to przypadkiem dopiero 5 odcinek?
Barabasz pisze:No właśnie Johny to już drugi raz! Mógłbyś chociaż ostrzec że zdradzasz fabułę. Od dzisiaj tak jak w PS i Templariuszach nadajemy Ci przydomek "Długi Ozór" A czy nie był to przypadkiem dopiero 5 odcinek?
Obejrzałem całość. świetny serial! Więcej nie powiem.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
Gdybym ja był na miejscu bohaterów, to tak łagodnie by się nie skończyło. Chociaż kto wie, co planował zanim mu przeszkodzili.
Ja bym raczej zrobił jakieś kąpiele w kwasie solnym. Tak żeby na początku było do kostek, a potem jakby już kostek nie było to dalej i dalej. Generalnie uważam, że kary za pedofilię powinny się zaczynać od 25 lat do kary śmierci, z obowiązkową amputacją wiadomo czego.
Gdybym ja był na miejscu bohaterów, to tak łagodnie by się nie skończyło. Chociaż kto wie, co planował zanim mu przeszkodzili.
Ja bym raczej zrobił jakieś kąpiele w kwasie solnym. Tak żeby na początku było do kostek, a potem jakby już kostek nie było to dalej i dalej. Generalnie uważam, że kary za pedofilię powinny się zaczynać od 25 lat do kary śmierci, z obowiązkową amputacją wiadomo czego.
Nie sposób się z tobą nie zgodzić.
volenti non fit iniuria!
Mnie Kruk podobał się do 5 odcinka włącznie, odcinek 6 mnie rozczarował. Ciekawy główny bohater i babcia szeptucha - liczyłem że będzie trochę więcej zjawisk paranormalnych, klimat tajemniczości i cała otoczka w porządku. Na minus faktycznie za dużo krwi i odcinek 6 nic praktycznie nie wnoszący, oprócz sieczki i amatorska policja rodem z ranczo Wilkowyje a nie z Białegostoku.
Kapitalna 3 seria!!! Właśnie skończyłem oglądać. Wszystkie Rojsty, Belfry tudzież inne seriale mogą czyścić buty Krukowi. Do tego plenery, które doskonale znam. Dla mnie 10/10.
volenti non fit iniuria!