Wita was John Dee. Zauważyłem, że Wasz zlot nad Loarą się rozpoczął i pomyślałem, że lepszej okazji nie znajdę, by się zarejestrować na Waszym forum. Francja to moja wielka pasja, a “Pan Samochodzik i Fantomas” mój specjalny konik. Życzę pomyślnego zlotu i silnych wrażeń. :-)
Witaj brachu! Pisz jak najwięcej!
Jest cudownie! Właśnie wracamy z Blois. Jestem zachwycony tym miasteczkiem!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Witaj Johnie Dee ! Na razie mam problem z pisaniem postòw ale jak wrócę do kraju to podyskutujemy o Orlim Gniezdzie. Wczoraj cytowałem Twoje odkrycia co do wiilli w stylu mauretanskim, a jutro mam w planie ujawnić Twoje ustalenia odnosnie kuchni w Chenonceau. Opierając sięna Twoich ustaleniach, gdzie była willa Maughana, ustaliłem pochodzenie nazwy "Orle gniazdo". To kilka kilometrów obokm wygląd nie pasujem ale jest nazwa.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2018, 07:52 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.
barttez pisze:Kiedyś nie było wasze - nasze forum...
Błędnie to zdaje się zrozumiałeś, barttez. Jako nowicjusz nie chciałem od razu pisać o “naszym” forum, bo to jakoś się nie godzi, więc użyłem określenia Wasze/nasze. Powinienem był po prostu napisać Forum Miłośników Przygody.
.Johnie, od pierwszej sekundy po rejestracji to forum jest tak samo moje jak i twoje. Jest nasze.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Witaj Johnie. Po awatarze sądząc, jesteś tu w nieco młodszej wersji
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.