Delegacja Stowarzyszenia świętuje 70 lecie biblioteki w Brześciu!
Załączniki
Ostatnio zmieniony 16 lis 2018, 11:56 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Jestem już w domu! Super uroczystość! W Brześciu jak to w Brześciu, organizacja perfekt, żarcie znakomite... Pomysł z koncertem muzyki filmowej znakomity!
Pan Mariusz Szczygieł dostał od nas zaproszenie na forum. Zobaczymy czy skorzysta.
p.s.
Czesiu wyodrębnij ten wątek do osobnego tematu.
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Jestem już w domu! Super uroczystość! W Brześciu jak to w Brześciu, organizacja perfekt, żarcie znakomite... Pomysł z koncertem muzyki filmowej znakomity!
Pan Mariusz Szczygieł dostał od nas zaproszenie na forum. Zobaczymy czy skorzysta.
.
Dziękuję za odwiedziny, byliście dla mnie wielkim wsparciem w tym ważnym dniu.
To my dziękujemy za zaproszenie!!! Było podniośle i wspaniale ale bez zbędnego patosu i przynudzania!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Jestem już w domu! Super uroczystość! W Brześciu jak to w Brześciu, organizacja perfekt, żarcie znakomite... Pomysł z koncertem muzyki filmowej znakomity!
.
Dziękuję za odwiedziny, byliście dla mnie wielkim wsparciem w tym ważnym dniu.
A tego dżentelmena w środku to ja już gdzieś widziałem
Pozdrowienia dla Was!
Gratulacje Hanko z okazji jubileuszu Biblioteki w Brześciu Kujawskim!
Czesio1 pisze:
A tego dżentelmena w środku to ja już gdzieś widziałem
Pozdrowienia dla Was!
Gratulacje Hanko z okazji jubileuszu Biblioteki w Brześciu Kujawskim!
Tak, pewnie że widziałeś bo na zlocie był
dziękuję Czesio
Hanka pisze:
I się zadeklarował, że będzie na Templariuszowym drugim!
volenti non fit iniuria!
Hanka pisze:
I się zadeklarował, że będzie na Templariuszowym drugim!
I też przyjedzie z przyczepą kempingowa?
A tego nie mówił!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Czesiu dołącz resztę postów do tego tematu. Ja tego nie potrafię niestety.
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
No widzisz, jednak udało się. Wierzyłem w Ciebie johny
Repetitio est mater studiorum
volenti non fit iniuria!
Hanka jako gospodarz jubileuszu i prelegentka bardzo elegancka. Ale Wy też! Wygalantowaliście się Eksplorator63 to pod krawatem. Płaszcze, marynarki nie ma lipy . Okazja jak najbardziej adekwatna do stroju. Eksplorator63 widzę, że dobrze wyglądasz, najlepszego
No, pani "Derektor" jaka elegancka i Patka, nie wspomnę o innych naszych i nie naszych Pod takimi skrzydłami to biblioteki czeka świetlana przyszłość, a przynajmniej ta w Brześciu Kujawskim ma duży potencjał
"Prawda leży pośrodku - może dlatego wszystkim zawadza" - Arystoteles
Fantomas pisze:Hanka jako gospodarz jubileuszu i prelegentka bardzo elegancka. Ale Wy też! Wygalantowaliście się Eksplorator63 to pod krawatem. Płaszcze, marynarki nie ma lipy . Okazja jak najbardziej adekwatna do stroju. Eksplorator63 widzę, że dobrze wyglądasz, najlepszego
misia pisze:No, pani "Derektor" jaka elegancka i Patka, nie wspomnę o innych naszych i nie naszych Pod takimi skrzydłami to biblioteki czeka świetlana przyszłość, a przynajmniej ta w Brześciu Kujawskim ma duży potencjał